Ultima oră
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Reacţia lui Patrick Mouratoglou, după suspendarea primită de Simona Halep

Simona Halep Publicat pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21313950/1/278115734-390288499314872-1367303027512166588-n.jpg

Antrenorul Patrick Mouratoglou consideră că Simona Halep este victima unui tratament nedrept din partea ITIA şi a tribunalului care a decis ca ea să fie suspendată patru ani.

Sper că WTA, ATP şi PTPA vor face tot ce le stă în putinţă pentru a schimba un sistem care distruge carierele unor jucătoare nevinovate”, a menţionat el într-un mesaj în social media.

"Ştiu integritatea Simonei şi nu am nicio îndoială că ea nu a luat niciodată vreo substanţă interzisă. Am stat cu ea în toate cele două zile de audiere şi NU pot să cred că tribunalul a ajuns la această decizie pe baza probelor şi argumentelor pe care le-am auzit.

Procesul şi ITIA au fost total nedrepte faţă de Simona şi este total inacceptabil”, a notat Mouratoglou.

Antrenorul speră că Halep va învinge la TAS, “singurul tribunal care nu este controlat de ITIA”. “Nu cred că ITIA a căutat adevărul în cazul Simonei şi nu cred că a tratat-o într-un mod acceptabil.

Sper că WTA, ATP şi PTPA vor face tot ce le stă în putinţă pentru a schimba un sistem care distruge carierele unor jucătoare nevinovate”, a adăugat Mouratoglou.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele