Ultima oră
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”

Simona Halep a numit jucătoarea sa preferată din circuit

Simona Halep Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21532242/1/profimedia-0844195326.jpg

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open. Aceasta a fost prima partidă jucată de româncă după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată.

După înfrângerea de la Florida, Simona a vorbit despre meciul cu Badosa, a confirmat că noul său antrenor va fi Carlos Martinez şi a numit jucătoarea sa favorită din circuit.

"Sincer, nu am o idee clară în legătură cu ce am făcut bine şi ce am greşit pe teren. Ştiu că am ratat nişte mingi pe care, în mod normal, nu trebuia să le ratez. Dar simt că am jucat un tenis bun.

Aşa că, în primul rând, am nevoie de un antrenor care să mă ghideze puţin. Aştept să încep colaborarea cu Carlos Martinez. Vom avea o perioadă de probă. A lucrat cu Svetlana (n.r.- Kuznetsova), prietena mea şi jucătoarea mea favorită. Îi admir munca. Sper să ne înţelegem bine şi să avem rezultate bune împreună", a spus Simona Halep, într-un interviu acordat site-ului WTA.

Următorul turneu la care ar putea evolua Simona Halep

Simona Halep ar putea participa la turneul de categorie WTA 250 de la Rouen. Organizatorii nu au făcut un anunţ în acest sens, însă românca ar fi “invitata ideală” pentru această competiţie, relatează welovetennis.fr.

Turneul de la Rouen, care a trecut de la categoria WTA 125 la WTA 250 şi va avea loc între 13 şi 21 aprilie, şi-a dezvăluit joi line-up-ul, din care fac parte, între altele, Caroline Garcia, Mira Andreeva, Anastasia Pavliucenkova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova şi Clara Burel.

"Dar avem o bănuială că un anunţ important ar putea fi făcut în curând pentru a sărbători această primă ediţie. Simona Halep este invitata ideală pentru acest tip de turneu, deoarece românca, de la sfârşitul suspendării, este în căutare de meciuri şi de încredere, iar clasamentul ei nu îi permite accesul la cele mai mari turnee din circuit. Vom afla în curând dacă We Love Tennis a avut sau nu intuiţie.", notează welovetennis.fr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele