Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!

Revenirea Simonei Halep în circuit, criticată dur de fostul număr 1 WTA: "Trebuie să îşi asume responasbilitatea"

Simona Halep Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21532408/1/profimedia-0705007786.jpg

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open. Aceasta a fost prima partidă jucată de româncă după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată.

Caroline Wozniacki, i-a criticat pe organizatorii Miami Open pentru că au invitat în competiţie o persoană care a fost depistată pozitiv. Halep i-a sugerat lui Wozniacki să citească mai bine decizia TAS care spune că nu a fost vorba despre un dopaj, ci despre un supliment contaminat.

Revenirea Simonei Halep în circuit, criticată dur de fostul număr 1 WTA: "Oare este corect?"

Annabel Croft, fosta jucătoare britanică din anii 80 care a ocupat şi poziţia de număr 1 WTA, a vorbit despre situaţia revenirii Simonei Halep pe teren şi este de părere că celelalte jucătoare din circuit nu vor fi încântate de această decizie.

"Va fi interesant ce se va întâmpla în vestiar, după această discuţie în contradictoriu. Nu cred că atmosfera va fi aşa bună, cred că va fi o tensiune pe care să o tai cu cuţitul. E foarte interesant întotdeauna ce se întâmplă cu jucătorii veniţi după suspendare, cum îşi fac revenirea.

Organizatorii vor fi mereu dispuşi să ofere wildcarduri numelor mari, pentru că aceşti jucători îţi asigură vânzarea de bilete. Dar este corect? Nu ar trebui jucătorii aflaţi în această situaţie să îşi asume responsabilitatea pentru ce au făcut? Chit că e vorba de un produs contaminat, tot trebuie să îţi asumi responsabilitatea.

Nu ştim adevărul şi probabil nu vom şti niciodată ce s-a întâmplat, dar e clar că suspendarea Simonei a fost redusă de la 4 ani la doar 9 luni. Acum s-a întors, dar cred că Halep va fi o problemă pentru multe jucătoare, având în vedere că e o campioană atât de mare. E clar că restul fetelor din circuit nu sunt fericite că s-a întors", a spus Annabel Croft pentru Sky Sports.

În conferinţa de presă susţinută după meciul cu Paula Badosa, pierdut în trei seturi de Simona Halep şi care a marcat revenirea româncei pe terenul de tenis după un an şi jumătate, un jurnalist i-a cerut să comenteze o declaraţie pe care Caroline Wozniacki o făcuse ceva mai devreme. Întrebată ce crede despre revenirea în competiţie a mai vechii sale rivale Simiona Halep, daneza - ea însăşi absentă o perioadă de timp de pe terenul de tenis, pentru că a născut - a spus că în opinia ei, persoanele depistate pozitiv nu ar trebui să primească wild-carduri pentru competiţii, ci să o ia de la zero.

 

"Caroline Wozniacki a fost aici astăzi mai devreme şi a spus că nu crede că persoanele ieşite din joc din motivele pentru care ai fost tu ar trebui să primească wild card-uri pentru competiţii. Mă întreb care este reacţia ta la asta?" - a fost întrebarea primită de Simona Halep în conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele