Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League

Uncategorized Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21586717/1/tw-leverkusen.jpg

Bayer Leverkusen a obţinut o remiză în ultimul minut la meciul cu AS Roma, din Liga Europa. A fost al 49-lea joc consecutiv fără înfrângere în actualul sezon, record continental, relatează RMC Sport.

Astfel, a picat un record vechi de 59 de ani.

În perioada decembrie 1963 – februarie 1965, Benfica legendarului Eusebio reuşea o serie de 48 de meciuri fără înfrângere.

HNK Rijeka completează podiumul echipelor cu cele mai multe partide consecutive fără înfrângere. În perioada 2016-2017, clubul croat a rămas neînvins în 45 de meciuri.

Ultima înfrângere a echipei Bayer Leverkusen datează din 27 mai 2023. A fost o înfrângere cu 3-0 în faţa lui Bochum, în ultima etapă a sezonului din Bundesliga. În acest sezon, nu numai că echipa lui Xabi Alonso nu a pierdut niciodată, dar a înregistrat doar nouă remize.
mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele