Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

Replica savuroasă a lui Mihai Iosif cu privire la omogenitatea Rapidului: ”Stai cu nevasta 20 de ani şi tot nu esti omogen!”

Rapid Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20308053/1/iosif.png

Tehnicianul Rapidului, Mihai Iosif, a descreţit frunţile jurnaliştilor înaintea celui de-al doilea meci pe care alb-vişiniii îl vor disputa contra celor de la CS Mioveni în Casa Liga 1.

Iosif a fost întrebat dacă a mai crescut omogenitatea echipei sale după succesul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, iar replica acestuia a fost savuroasă.

”După o săptămână, gata, e omogenitate? Păi, stai cu nevasta 20 de ani şi tot nu esti omogen! Mai durează. O luăm pas cu pas!”, a glumit Mihai Iosif, cu ocazia conferinţei de presă de dinaintea partidei cu CS Mioveni.

Antrenorul a mai vorbit despre CS Mioveni, rolul lui Cristian Săpunaru în vestiarul Rapidului, viitoarele transferuri ale clubului şi i-a urat succes lui Antonio Sefer, reprezentantul giuleştenilor la Jocurile Olimpice.

”Vom evolua cu o echipă bună, am întâlnit-o de 3 ori în ultimul an şi n-am învins-o niciodată. Sperăm să spargem gheaţa, dar nu e un complex şi nu e vorba despre o revanşă.

Săpunaru e căpitanul echipei, este o emblemă a clubului, este şi prietenul meu. Ne ştim de peste 15 ani. El e antrenorul din teren. Ne sfătuim şi facem lucrurile să meargă bine pentru Rapid.

Cred că Younes Bnou Marzouk e penultimul transfer. Apoi, nu mai am nevoie de nimic, decât de linişte şi să se umple stadionul.

Sper că Sefer să revină cu o medalie de la Jocurile Olimpice, eu de-abia îl aştept la echipă.”, a mai spus Mihai Iosif.

CS Mioveni – Rapid Bucureşti se joacă vineri, de la 21:30, la Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate live video de către site-ul www.looksport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele