Ultima oră
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium

Revenire la FCSB? Varianta de atacant pe care o are la dispoziţie Gigi Becali pentru a-i crea concurenţă lui Compagno

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21398906/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023-4.jpg

Andrei Dumiter, marcatorul unei duble în meciul câştigat de FC Voluntari cu Farul (4-2) şi autorul unei pase de gol în aceeaşi partidă, traversează cel mai bun moment din cariera sa.

Dumiter are 5 goluri şi două pase decisive pentru ilfoveni în 14 meciuri din Superligă, iar evoluţiile sale au stârnit în studioul ”Fotbal Show” o scurtă dezbatare între doi foşti mari atacanţi ai naţionalei României despre o posibilă revenire a acestuia la FCSB.

Păreri împărţite asupra revenirii lui Dumiter la FCSB

În timp ce Viorel Moldovan s-a arătat sceptic în privinţa unei reveniri a lui Andrei Dumiter în tricoul vicecampioanei en-titre, Florin Răducioiu a văzut acest scenariu posibil dacă vârful ilfovenilor va continua să înscrie constant.

(n.r.- dacă Gigi Becali se gândeşte să îl aducă pe Andrei Dumiter înapoi la FCSB) Nu cred! Trebuie să fie mult mai constant. E într-o formă destul de bună în ultimul timp. Foarte bine, mă bucur pentru el! L-am avut jucător, e un băiat excepţional, serios, preocupat.

Mă bucur că reuşeşte să înscrie. Pentru un atacant e capital şi te identifici cu golul. El trebuie să marcheze meci de meci dacă se poate.”, a declarat Viorel Moldovan, în cadrul emisiunii ”Fotbal Show”, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

(n.r.- dacă Gigi Becali se gândeşte să îl aducă pe Andrei Dumiter înapoi la FCSB) Evident, dacă el înscrie goluri şi demonstrează în continuare că este un atacant constant.”, a fost opinia lui Florin Răducioiu.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele