Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

Ruben de la Barrera a şocat după Viitorul - Craiova 1-4: ”Suntem foarte, foarte, foarte aproape de ceea ce ne dorim să fim, de felul în care ne dorim să jucăm”

Viitorul Publicat pe 14 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19480857/1/rps2558.jpg

Ruben de la Barrera a înregistrat al doilea eşec consecutiv cu Viitorul. După 0-3 cu FCSB, a cedat cu 1-4 în faţa Craiovei, dar la finalul meciului a şocat cu o afirmaţie. În ciuda diferenţei foarte mari de scor, spaniolul a declarat că echipa este foarte aproape de exprimarea pe care o cere.

Am jucat o primă repriză fantastică, am avut posesia, ne-am creat şanse de a înscrie şi înainte şi după eliminare. Am primit un gol pe o singură greşeală, dar am tot încercat şi am încercat şi până la urmă am fost răsplătiţi cu golul egalizator. Apoi, în a doua repriză, a fost mai mult sau mai puţin acelaşi scenariu, dar am primit acel gol din lovitură liberă şi, din punct de vedere emoţional, totul a devenit mult mai complicat.

Este o prostie să vorbeşti după o astfel de înfrângere, dar în acelaşi timp sunt sigur că suntem foarte, foarte, foarte aproape de ceea ce ne dorim să fim, de felul în care ne dorim să jucăm. Nu e uşor să joci împotriva Craiovei, noi am făcut-o cu un om în minus de la începutul meciului. Ne-am creat ocazii şi ne-am apărat ca o familie, ca o echipă care a făcut asta mult timp, dar au fost anumite circumstanţe şi anumite erori neforţate care le-au permis lor să câştige meciul”, a declarat tehnicianul spaniol după meci.

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a 3-a din Casa Liga 1. Pentru Universitatea au marcat Koljic '18, '52, Bancu '66 şi Ivan '74, în timp ce pentru FC Viitorul a punctat Luckaseen '45+2.

FC Viitorul a avut un jucător eliminat, pe Artean, încă din minutul 5, pentru un fault asupra lui Cicâldău.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele