Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

S-a născut într-o tabără de refugiaţi şi a fugit în Canada, iar acum impresionează în Champions League. Povestea puştiului de 19 ani care l-a eclipsat pe Messi

Champions League Publicat pe 15 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19279631/1/apl-dav.jpg

Fotbalul poate fi magic, iar sportul rege are forţa de a transforma oameni obişnuiţi în vedete peste noapte. Este şi cazul lui Alphonso Davies (19 ani), care a făcut un meci fantastic în Barcelona - Bayern 2-8, încununat şi cu o pasă decisivă pentru Joshua Kimmich, la golul cinci al campioanei Germaniei.

Canadianul a făcut legea pe teren în partida de vineri seară şi a reuşit să îl eclipseze până şi pe idolul său, Lionel Messi.

 

 

Povestea lui Alphonso Davies

Davies joacă pe postul de fundaş stânga şi e evaluat deja la 60 de milioane de euro.

Tânărul canadian de origine ghanenză are o poveste de viaţă impresionantă, însă viitorul său pare unul strălucitor.

Alphonso s-a născut pe 2 noiembrie 2000, în tabăra de refugiaţi Buduburam, din Vestul Africii, iar în acest loc şi-a petrecut primii cinci ani ai vieţii.

Ulterior, familia sa a emigrat în Canada şi aici a început fotbalul, printr-un program destinat familiilor fără posibilităţi financiare.

Iar ascensiunea sa a fost fulminantă. A primit cetăţenia canadiană în 2016, iar ulterior a devenit cel mai tânăr debutant în echipa naţională a Canadei, unde a strâns deja 17 meciuri şi 5 goluri.

Bayern l-a cumpărat în ianuarie 2019, cu 10 milioane de euro, iar în acest sezon a devenit titular indiscutabil în flancul stâng al defensivei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri