Ultima oră
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix

S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21563926/2/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-5.jpg

Istvan Kovacs era anunţat la centrul partidei FCSB - Rapid, din runda 5 a play-off-ului Superligii, dar FRF a anunţat vineri că va arbitra o partidă din play-out.

  • FCSB o întâlneşte pe Rapid, sâmbătă, de la 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 5 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Kovacs vine după o partidă extrem de complicată din Champions League, Barcelona - PSG 1-4, iar FRF a decis ca arbitrul de top să fie delegat la partida Poli Iaşi - Voluntari, meci extrem de important în lupta la retrogradare.

Iniţial se anunţase că centralul din Carei va „fluiera” în derby-ul din play-off, FCSB - Rapid, dar în cele din urmă meciul va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, alături de Radu Petrescu, arbitru VAR.

Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs. „Tu, buricul pământului”

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, marţi seară. În urma acestui succes, formaţia franceză s-a calificat în semifinalele Champions League, unde va da piept cu Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniştii principali ai meciului din Spania. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, arbitrul român i-a arătat cartonaşul roşu lui Araujo şi a acordat un penalty pentru PSG la 2-1.

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru, a analizat modul în care Istvan Kovacs a ales să gestioneze partida de la Barcelona şi este de părere că ar fi trebuit să aibă o atitudine mai civilizată şi temperată.

„Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitreaza Kovacs, dar am făcut o excepţie.

Două echipe frumoase, bineînţeles, şi PSG, şi Barcelona, şi sincer să fiu l-am văzut cap coadă, dar eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta, pentru că am nişte amintiri care îmi strică seara, apropo de cum arbitra nişte meciuri.

A ajuns acolo şi tot nu înţelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, imediat să dea afară antrenorul. Stai puţin, poţi să-l atenţionezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu, buricul Pământului.

El face şi greşeli, am pierdut campionat din cauza lui, să nu-mi spună mie că nu era băgat în combinaţii. Acum e arbitru mare, se uită”, a spus Adrian Porumboiu, la Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele