Ultima oră
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”

Scrimerii Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu sunt campionii naţionali la spadă şi sabie

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21550057/1/scrima.jpg

Alexandra Predescu a cucerit sâmbătă titlul de campioană naţională la spadă, iar Iulian Teodosiu a câştigat, în aceeaşi zi, titlul naţional al sabrerilor.

Alexandra Predescu, legitimată la CSA Steaua Bucureşti, s-a impus în finala feminină individuală a Campionatului Naţional de Sabie seniori, de la Satu Mare. Campioană în 2022 şi medaliată cu bronz în 2023, Alexandra Predescu a învins-o în finală pe Bianca Benea, de la CSM Oradea, cu 15-6. Medaliile de bronz au fost câştigate de Greta Vereş, de la CSA Steaua, şi Ana Tomşa, de la CS Satu Mare.

La Bucureşti, Iulian Teodosiu a disputat finala masculină individuală a Naţionalelor de sabie seniori împotriva colegului de club de la CS Dinamo, Răzvan Ursachi. Iulian, campionul en-titre, s-a impus cu 15-4 în meciul decisiv, păstrându-şi titlul naţional. Medaliile de bronz au fost obţinute de alţi doi sabreri legitimaţi la CS Dinamo Bucureşti, Vlad Covaliu şi Rareş Ailinca.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele