Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Se mai fac jocuri de culise? Reacţia lui Victor Angelescu, finaţatorul Rapidului ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21331280/1/rapid-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-13-08-2023-3.jpg

Sezonul în curs de SuperLiga României nu este lipsit de erori flagrante de arbitraj, motiv pentru care reacţiile oamenilor din fenomen nu întârzie să apară. Victor Angelescu, acţionar al Rapidului, a declarat la Prima Sport 1, în emisiunea Fotbal Show, că echipa pe care o reprezintă nu discută despre arbitraje nici dacă e dezavantajată.

Victor Angelescu a afirmat că Rapid nu a fost ajutată mai mult decât a fost dezavantajată de anumite decizii de arbitraj, dar nu consideră că acelaşi lucru s-a întâmplat şi la celelalte echipe rivale la primele locuri.

Nu mă deranjează discuţiile despre arbitraje, statistica nu minte! Bănuiesc că sunt statistici şi vedem cât a fost ajutat fiecare club. În acest sezon, cred că nu a fost eroare în favoarea Rapidului, dar alte echipe au fost avantajate. Am spus de la început că nu credem că arbitrajul influenţează atât de mult situaţia primelor clasate.

E clar că sunt greşeli, nu ne dorim să fie aşa, dar preferăm să ne axăm pe ce putem noi să îmbunătăţim. Nu cred că în 2023 există jocuri de culise şi un arbitru care intră pe teren cu ideea că trebuie să câştige cineva”, a declarat Victor Angelescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Rapid, victorie la debutul în grupele de Cupa României

Rapid a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din grupele Cupei României Betano. Este al treilea rezultat de 1-3 din tot atâtea meciuri disputate joi în competiţie.

Cristiano Bergodi a început partida cu fotbalişti ce sunt în general rezerve şi s-a declarat mulţumit de ce a văzut pe teren.

”Băieţii au făcut un meci bun. Mă bucur pentru toţi, am făcut primele 25 de minute foarte bune, am marcat.

În a doua repriză, uneori am riscat, portarul a apărat foarte bine. Sunt mulţumit, este o victorie foarte importantă.

Au fost contre între jucători, e normal. E bine că echipa rea în sensul bun al cuvântului. A fost agresivă, am jucat un chiar un fotbal de bună calitate”, a spus Bergodi, la final de meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele