Ultima oră
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid

Simona Halep ar putea primi o decizie defavorbailă. Presa din Spania susţine că va fi suspendată în continuare

Simona Halep Publicat pe 30 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21243177/1/halep-bun.jpg

Simona Halep a fost audiată în acestă săptămână la Londra, de către forul independent Sports Resolution, iar jurnaliştii publicaţiei spaniole Marca se aşteaptă la o decizie drastică în cazul sportivei.

Jucătoarea de tenis a avut parte de audierea în cazul de dopaj, după ce a aşteptat mai bine de opt luni. Halep s-a apărat în faţa forului independent Sports Resolution, iar decizia va veni în zilele următoare. 

Presa din Spania speculează că Simona Halep nu va scăpa de suspendare, iar decizia finală va fi de doi ani. ”Va primi, probabil, o suspendare de doi ani, pedeapsă cu startul în noiembrie 2022”, scriu jurnaliştii de la Marca. Spaniolii a dezvăluit că în acest caz sportiva româncă va merge la Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a cere înjumătăţirea pedepsei.

ANAD a participat în calitate de observator la audierile de miercuri şi joi

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) anunţă că, în contextul procesului de gestionare a cazului sportivei Simona Halep, a participat la şedinţele desfăşurate în zilele de 28 şi 29 iunie, în calitate de observator, invitată de International Tennis Integrity Agency (ITIA).

“ANAD are o prezenţă neutră şi obiectivă în proces, fără a se implica în administrarea probatoriului şi luarea deciziei, asigurându-se totodată, de derularea unui proces de audiere echitabil, în conformitate cu prevederile Standardului Internaţional pentru Gestionarea Rezultatelor al Agenţiei Mondiale Anti-Doping (WADA) de către Sport Resolutions”, se araată într-un comunicat ANAD.

Agenţia precizează că nu ia parte la luarea deciziilor, această activitate revenind în continuare autorităţilor competente.

“Pentru a menţine integritatea procesului, ANAD va păstra confidenţialitatea informaţiilor, a întregului proces, incluzând şi dezbaterile care au avut loc pe parcursul celor două zile de şedinţe de audiere. Detaliile specifice nu pot fi dezvăluite publicului sau altor părţi implicate, respectând astfel prevederile legale ale Codului Mondial Anti-Doping. Având în vedere experienţa, independenţa şi imparţialitatea celor implicaţi în acest proces,  avem încredere că Sport Resolutions va lua o decizie motivată, pe care o va comunica sportivei, organizaţiei anti-doping care răspunde de gestionarea rezultatelor acestui caz şi altor organizaţii anti-doping, care au dreptul de a formula apel în temeiul art. 13.2.3 din Codul Mondial Anti-Doping”, a adăugat agenţia.

Simona Halep a fost audiată în ultimele două zile în procesul său de dopaj, după ce anul trecut a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Potrivit presei, verdictul ar urma să fie anunţat în aproximativ două săptămâni.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele