Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Slavia Praga - Legia Varşovia 2-2. Nicolae Stanciu tremură pentru calificarea în grupele Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20367473/1/ns.jpg

Slavia Praga a terminat la egalitate, scor 2-2, contra celor de la Legia Varşovia, în manşa tur a play-off-ului Europa League. La gazde, Nicolae Stanciu a jucat 82 de minute.

 

Toate golurile s-au marcat în prima repriză. Polonezii au condus cu 1-0 şi 2-1, prin reuşitele lui Emreli (20) şi Juranovic (37) dar campioana Cehiei a avut puterea să restabilească egalitatea, graţie lui Bah (33) şi Masopust (45+3).

Europa League, doar o competiţie de consolare

Slavia Praga a ratat calificarea în play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor, deşi a câştigat meciul retur cu Ferencvaros, scor 1-0, la Praga. În tur, echipa maghiară s-a impus cu 2-0.

Nicolae Stanciu a fost integralist pentru Slavia Praga şi a avut două ocazii imense. În minutul 64, românul a şutat de la marginea careului, dar portarul Dibusz a intervenit excelent. În minutul 72, Stanciu a şutat din voleu de la marginea careului, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bara stângă.

De la ora 22:00, Rangers este favorită certă cu echipa armeană Alaşkert, pe Ibrox Park. Potrivit BBC, Ianis Hagi va fi titular, având în vedere că mijlocaşul Glen Kamara şi golgheterul Kemar Roofe sunt suspendaţi pentru această partidă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele