Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti 7-6, în primul meci din finala Superligii Naţionale de Polo

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21565285/1/polo.jpg

Campioana Steaua Bucureşti a învins sâmbătă, în propriul bazin, formaţia Dinamo Bucureşti, scor 7-6, în primul meci din cinci programate în finala Superligii Naţionale.

Dinamo a revenit în finală după 11 ani.

Steaua va găzdui şi meciul 2 al finalei, după care seria se mută în bazinul lui Dinamo, iar un eventual decisiv va avea loc tot în bazinul din Ghencea.

În finala mică, pentru bronz, tot sâmbătă, CSM Oradea – Rapid Bucureşti, scor 12-9. Meciul 2 va avea loc tot la Oradea, în 27 aprilie.

În semifinale, Steaua Bucureşti a trecut de Rapid Bucureşti, cu 2-0 la general, iar Dinamo Bucureşti a eliminat vicecampioana CSM Oradea, cu 2-1 la general.

CSM Oradea, care a dominat Superliga între 2006-2015 cu nouă titluri consecutive, a jucat finala de fiecare dată de atunci, în compania formaţiei Steaua Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele