Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

”Ştiu că îl vrea”. Alexandru Albu, dorit de altă formaţie în Superliga!

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21505318/1/albu.jpg

Rapid a transferat în ultima perioadă semnificativ de la CFR Cluj, dar lucrurile ar putea merge şi în sens invers.

Adrian Mutu are un început de mandat bun la ardeleni, dar încă e în căutare de întăriri. Ţinta este un experimentat mijlocaş al Rapidului, pe care l-a avut elev când a pregătit formaţia din Giuleşti.

 

Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a confirmat că jucătorul e dorit de antrenorul Adrian Mutu, dar în acest moment nu se pune problema unui transfer.

Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puţin deocamdată! Asta am hotărât. Ştiu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuţie în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Ne-am decis să nu mai luăm fotbalişti bătrâni, iar Mutu a înţeles situaţia şi aşa a rămas”, a declarat Ioan Varga, citat de Prosport.

Albu implicat într-un scandal alături de colegul Borza

Alexandru Albu şi Andrei Borza au declanşat scandalul momentului în fotbalul românesc.

Cei doi au fost surprinşi în club, după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 3-1, iar toată suflarea microbistă a vuit după ce iamsport a intrat în posesia imaginilor.

Fotbaliştii şi-au aflat pedeapsa, care e foarte dură. Digi Sport scrie că fiecare a fost amendat cu 10.000 de euro, cea mai dură sancţiune financiară din istoria Rapidului.

Albu şi Borza au fost scoşi pe perioadă nedeterminată din lot şi se antrenează separat. Cu siguranţă nu vor fi pe foaia de joc etapa următoare, când giuleştenii evoluează contra celor de la UTA Arad.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele