Ultima oră
LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium
George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni

Suma uriaşă pe care a investit-o Dan Şucu la Rapid

Rapid Publicat de Emanoil Ursache pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21397305/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022-2.jpg

18 milioane de euro este suma pe care a investit-o omul de afaceri Dan Şucu la Rapid, a spus Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor.

Angelescu a explicat că doar cele două baze sportive, de la Coresi şi Constructorul, valorează în total 10 milioane de euro. Cu excepţia acestora, Şucu, patronul ”alb-vişiniilor”, a mai depus la echipă o sumă cuprinsă între 7 şi 8 milioane de euro.

Rapid, un club cu un capital social impresionant în Superligă

La rândul lui, Victor Angelescu susţine că a introdus în conturile Rapidului 4 milioane de euro. Capitalul social al clubului se ridică la suma impresionantă de 10 milioane de euro.

”Dacă e să ne luăm după câţi bani a băgat, până acum, domnul Şucu la Rapid, suma e mai mare decât tot ce a băgat domnul Marian Iancu la Timişoara. Doar cele două baze sportive fac peste 10 milioane de euro.

Pe lângă asta, dânsul (n.r. - Dan Şucu) are minim 7-8 milioane în Rapid, în afară de baze. Deci sunt vreo 18 milioane de euro de când a venit. Suntem pe plus, din tot ce am încasat până acum. Eu am băgat vreo 4 milioane.

Firma are capital social de 10 milioane de euro, bazele acelea valorează 10 milioane de euro, deci suntem pe plus”, a declarat Victor Angelescu, conform Fanatik.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele