Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Sunt respectaţi antrenorii din SuperLigă? Părerea unui tehnician cu mare experienţă: ”Se vând uşor” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 19 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21353293/1/colaj-antrenori.png

Sunt respectaţi antrenorii din SuperLiga României? În această ediţie de campionat, câteva echipe au făcut schimbări la nivelul băncilor tehnice, iar încrederea acordată de conduceri principalilor a fost unul dintre subiectele abordate în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 2.

Invitaţii Adrian Falub şi Cristian Dulca, antrenori, şi-au spus punctele de vedere şi au concluzionat că e o culpă comună, atât a tehnicienilor, cât şi a conducătorilor. Antrenorii trebuie să facă acorduri cu clauze clare, iar conducătorii trebuie să dea mai multă încredere, să facă proiecte pe termen mediu sau termen lung.

Adrian Falub: ”Antrenorii se vând uşor din dorinţa de a fi acolo, de a antrena, iar asta o spun şi din propria experienţă. Unii antrenează pentru că au probleme financiare, alţii antrenează pentru că vor să ajungă undeva.

E vorba şi de o culpă comună, pentru că lotul trebuie făcut pe filozofia ta de antrenor. Dacă jucătorii nu corespund cu ideile tale, atunci e greu să ai rezultate”.

Cristian Dulca: ”Un antrenor care are continuitate şi ştie cum merg lucrurile, nu poate fi decât respectat! Un antrenor care stă doi ani undeva şi primeşte o ofertă de la o altă echipă... clar clauzele scrise acolo le accepţi fără să stai pe gânduri. Dar, trebuie să stipulezi în contract clauze foarte clare, să fii respectat.

Nu ştiu dacă nu mai sunt respectaţi antrenorii, cred că sunt puţine cazuri în care se întâmplă asta”.

Adrian Falub îi ţine partea lui Liviu Ciobotariu

Sepsi are evoluţii slabe în ultimele meciuri din SuperLiga României, eşecuri pe linie, dar speră să redreseze situaţia în rundele următoare, să înceapă să lege victoriile din nou. Adrian Falub, antrenor al Gloriei Bistriţa, a făcut analiza formaţiei lui Liviu Ciobotariu, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 2.

Falub este convins că impactul mental al ratării calificării în grupele Conference League a contat foarte mult, iar din acest motiv s-a ajuns în punctul în care Sepsi are multe eşecuri pe linie, cinci la rând în SuperLigă înaintea restanţei cu Poli Iaşi.

Adrian Falub nu-şi pune problema că este vorba de valoare limitată la Sepsi, chiar şi antrenorul Liviu Ciobotariu fiind de această părere. E o cădere mentală în rândul fotbaliştilor echipei din Sfântu Gheorghe.

Sepsi, pentru mine, nu e surprinzător unde a ajuns. A pierdut calificarea în grupele Conference League şi acolo s-a terminat totul! O echipă mică, nu e o echipă obişnuită cu cupele europene. Când se trezeşte că pierde un obiectiv atât de important... dacă ne gândim că vorbeau de prime mari dacă vor merge în grupele Conference League, bani mulţi, că vor scrie istorie, atunci s-a rupt totul.

Din punct de vedere mental au pierdut, nu din perspectiva jucătorilor, a valorii lor. Din punct de vedere mental au căzut jucătorii, asta e marea problemă a lui Ciobotariu, nu a calităţilor jucătorilor”, a declarat Adrian Falub, antrenor în Liga 3, la Gloria Bistriţa, în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele