Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Ţălnar, detalii despre potenţialul cumpărător al lui Dinamo: "E potent financiar şi vrea cu orice preţ să preia clubul"

Superliga Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19421096/1/ct.jpg


Cornel Ţălnar, noul director tehnic al lui Dinamo, a vorbit în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial şi despre Pablo Cortacero, spaniolul care e interesat să cumpere clubul din Ştefan cel Mare de la Ionuţ Negoiţă.
 
Deşi spune că nu-l cunoaşte personal pe Cortacero, un afacerist cu o avere provenită din imobiliare, "Ţânţarul" ştie că ibericul care a mai încercat să cumpere Getafe şi Almeria e un partener serios de discuţie pentru Ionuţ Negoiţă: "Din ce am înţeles eu domnul Cortacero este unul din oamenii foarte potenţi financiar din Spania şi dânsul îşi doreşte să vină cu orice preţ să preia Dinamo. Eu nu îl cunosc personal, eu îl cunosc prin intermediul unui prieten de-al meu care e în afaceri cu ei în Spania şi din ce mi-a spus dumnealui sunt oameni potenţi care într-adevăr îşi doresc să vină la acest club şi dacă se poate să îl urce cât se poate de sus", a declarat Ţălnar, marţi.

"Vom trece cu bine peste acest moment!"

Venit alături de Gigi Mulţescu în cel mai greu moment din istoria recentă a lui Dinamo, când echipa e ameninţată cu retrogradarea, Ţălnar are încredere că echipa din Ştefan cel Mare o va scoate, cumva, la capăt în acests sezon şi nu va lua drumul ligii secunde: "Eu cred că Dinamo nu trebuie să se gândească în acest moment la retrogradare. Pentru că Dinamo este un brand, Dinamo este un nume, Dinamo trebuie să iasă obligatoriu din aceatsă situaţie şi sunt convins că acest lucru se va realiza.  Pentru mine sigur e cel mai greu moment, să te gândeşti că vii la Dinamo care a fost una din cele mai puternice echipe din fotbalul românesc şi să te gândeşti că acum s-ar putea să retrogradăm. 
 
Într-adevăr nu îţi vine să creză ce vezi. Dar eu sunt foarte optimist şi cred că împreună cu băieţii pe care îi avem sub comandă vom trece cu bine peste acest moment. Eu sunt director tehnic şi vreau pe lângă faptul că stau pe lângă Gigi la echipa mare, vreau să punem la punct şi revitaliyarea centrului de copii şi juniori", a mai spus fosta extremă din Ştefan cel Mare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele