Ultima oră
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton

Transfer de titlu pentru Dan Petrescu! CFR Cluj a lăsat o formaţie din Superligă fără golgheter

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20987379/1/farul-constanta-cfr-cluj-cupa-romaniei-betano-7-12-2022-3.jpg

CFR Cluj a realizat un nou transfer interesant. Campioana en-titre a României s-a înţeles cu Philip Otele (23 de ani), fotbalistul nigerian legitimat la UTA ce evoluează pe postul de extremă, informează GSP.

Otele a refuzat noul contract pe care i l-a oferit UTA, deşi conducerea ”Bătrânei Doamne” era dispusă să îi achite un salariu mai mare decât cel pe care îl primeşte în prezent. Otele nu a făcut parte din cantonamentul arădenilor din Antalya.

A marcat 5 din cele 18 goluri ale UTA-ei

Sursa citată susţine că deşi înţelegerea va fi parafată în această perioadă de mercato, în zilele următoare, Otele va ajunge în Gruia abia din vară.

Philip Otele a jucat pentru UTA de 20 de ori în actualul sezon al Superligii, reuşind să înscrie 5 goluri, ceea ce îl transformă în cel mai bun marcator al arădenilor. Performanţa este impresionantă ţinând cont că penultima clasată a punctat doar de 18 ori în campionat. 

El s-a remarcat în primul eşalon al fotbalului românesc pentru viteza sa şi pentru capacitatea de a evolua pe orice poziţie în compartimentul ofensiv.

Până acum, la CFR Cluj au venit Maglica (APOEL Nicosia), Ţâru (Jagiellonia), Peteleu (Kisvarda) şi Krasniqi (Ballkani). Pe lista plecărilor se numără Betancor (Pafos), Muanza (Apollon Smirnis) şi Gomes (”U” Cluj).

  • 650.000 de euro reprezintă cota de piaţă a lui Philip Otele, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele