Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Trei jucători de la Universitatea Craiova şi doi de la FCSB, în echipa ideală a etapei cu numărul 10 din Liga 1. Ciobotariu, antrenorul etapei

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20410388/1/universitatea-craiova-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-27-09-2021.jpg

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit echipa ideală a etapei cu numărul 10 din Casa Liga 1. Trei jucători de la Universitatea Craiova şi doi de la FCSB se regăsesc pe această listă, iar antrenorul etapei a fost desemnat Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari.

Universitatea Craiova a înregistrat cea mai clară victorie a etapei a 10-a, 5-0 cu Dinamo în Bănie. FCSB s-a impus pe Arena Naţională cu Academica Clinceni, scor 3-2.

Celelalte rezultate din această rundă: Rapid – FC Voluntari 0-1, FC Argeş – Chindia 0-0, Farul – Mioveni 2-1, FC Botoşani – FC U Craiova 1-1, UTA – CFR Cluj 0-1, Gaz Metan Mediaş – Sepsi 0-0.

FC Voluntari este echipa momentului în Liga 1, cu patru victorii consecutive. Ilfovenii ocupă un nesperat loc 5 în clasament, la egalitate de puncte cu Farul şi FCSB.

Echipa ideală a etapei a 10-a:

PORTAR

Flavius Croitoru (FC Argeş / 29 de ani) - Titularizat pentru întâia oară în campionatul curent, a apărat un penalty şi a mai avut alte două intervenţii prin care a păstrat neatinsă plasa porţii argeşenilor.

FUNDAŞI

Mihai Căpăţînă (Universitatea Craiova / 25 de ani) - Introdus pe durata reprizei secunde în locul lui Antoine Conte, a reuşit un gol, primul în tricoul Universităţii în campionat şi o pasă decisivă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 ani) - A pasat decisiv pentru reuşita colegului său din defensivă, Paulo Vinicius. S-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.

Joyskim Dawa (FC Botoşani / 25 de ani) – Puternicul fundaş folosit de Marius Croitoru în centrul defensivei şi-a trecut în cont primul gol în principala competiţie din România.

Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 28 de ani) - Experimentatul fundaş stânga l-a înlocuit cu brio pe căpitanul Nicuşor Bancu, dovedind că poate fi oricând o soluţie sigură.

MIJLOCAŞI

Andrei Ciobanu (Farul / 23 de ani) - Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, a înscris golul care le-a adus constănţenilor a cincea victorie pe teren propriu din acest sezon.

Vadim Raţă (FC Voluntari / 28 de ani) - Se dovedeşte a fi un transfer reuşit. A înscris pentru a treia oară în acest sezon.

Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 32 de ani) - Prima sa reuşită din acest sezon de CASA Liga 1 se înscrie pe lista celor mai frumoase goluri marcate în primele 10 runde.

ATACANŢI

Sekou Sidibe (FC U 1948 / 20 de ani) - Un jucător cu o tehnică deosebită, aspect sesizat şi în această rundă, în care a finalizat cu gol o acţiune personală spectaculoasă.

Claudiu Keşeru (FCSB / 34 de ani) - A înscris pentru a treia etapă la rând. Este vârful de care roş-albaştrii aveau nevoie pentru a reveni pe locurile fruntaşe.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - Recital, Ivan! A scos un penalty, a marcat a şasea oară în carieră pe prima scenă în poarta lui Dinamo şi a executat lovitura liberă în urma căreia a înscris Mihai Căpăţînă.

ANTRENORUL ETAPEI

Liviu Ciobotariu (FC Voluntari / 50 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, ilfovenii pot fi consideraţi surpriza plăcută din primele 10 runde, asta după ce au ajuns la a patra victorie consecutivă în Liga 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20410388/2/clasament-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele