Ultima oră
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea

U Craiova, zile libere în plus pentru fotbaliştii chemaţi la naţionale. Ivan, Cicâldău, Baiaram şi Cîmpanu vor merge direct în cantonamentul din Austria

CS Universitatea Craiova Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20246833/2/rps9420.jpg

Universitatea Craiova se va reuni zilele acestea, pentru a pregăti noul sezon de Casa Liga 1. Oltenii nu îi vor avea însă la dispoziţie pe Andrei Ivan, Alexandru Cicâldău, Ştefan Baiaram şi Alexandru Cîmpanu, care au primit zile suplimentare de vacanţă din partea clubului, după acţiunile de la naţionalele României.

Cei patru au primit o săpătămână de pauză în plus, iar astfel vor veni direct în cantonamentul pe care Craiova îl va organiza în Austria, conform Fanatik. Oltenii vor pleca spre Austria pe 17 iunie, iar acolo vor sta până pe 3 iulie. Revenirea în ţară va fi urmată de prima partidă oficială a noului sezon, Supercupa României cu CFR Cluj.

Paul Papp (31 de ani) este pe cale să revină în lotul Universităţii Craiova, în urma accidentării suferite acum câteva luni. Fundaşul central de 1.88 m este nerăbdător să se întoarcă pe teren şi a declarat că nu mai este mult timp până când acest lucru se va şi întâmpla.

Papp aşteaptă şi startul sezonului următor, când speră să fie un pion de bază al oltenilor, într-o nouă încercare de a lua titlul în Casa Liga 1. În această perioadă ultimă de recuperare, Papp se află la Craiova.

Papp a fost operat la genunchiul drept, din cauza unor probleme apărute la ligamente, iar primul meci oficial pe care-l va putea juca va fi spre toamnă.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri