Ultima oră
Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo” Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”
August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"

UEFA a decis cum se încheie sezonul în Liga Campionilor! Totul va fi făcut public mâine, dar presa internaţională a aflat totul

Champions League Publicat pe 16 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19392591/2/liga-campionilor.jpg

Terminarea sezonului din competiţiile europene se va face într-un mod diferit de cel stabilit iniţial, anunţă Reuters. ”Final Eight” în Liga Campionilor şi Liga Europa, asta pregătesc oficialii de la UEFA pentru acest sezon, iar anunţul va fi făcut mâine. Forul vrea ca stagiunea să se închidă cu un turneu la care să participe cele mai bune opt echipe din fiecare competiţie şi care ar uma să se înfrunte într-o singură manşă. Conform sursei precizate, sferturile de finală se vor disputa în patru zile consecutive, în perioada 12-15 august, semifinalele vor fi programate pe 18 şi 19 august, iar finala va avea loc pe 23. Totul se va întâmpla în Portugalia, la Lisabona.

În Liga Campionilor, situaţia este destul de complicată, pentru că mai sunt de jucat partide şi din optimi. S-au calificat în sferturi RB Leipzig, Atalanta, PSG şi Altetico Madrid, dar mai sunt de disputat meciurile retur între Bayern Munchen - Chelsea, Manchester City - Real Madrid, Juventus - Lyon şi Barcelona - Napoli. Cele care se vor impune, vor merge alături de cele patru deja calificate la ”Final Eight”.

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a anunţat clar că nu se pune problema ca sezonul din Liga Campionilor şi Liga Europa să se suspende definitiv! Oficialul a precizat că în aceste zile se discută la nivelul conducerii toate variantele realizabile după care stagiunea se poate mula.

A fost stabilit, deocamdată, un plan concret, ca primă variantă, dar acest lucru depinde în totalitate de evoluţia pandemiei de coronavirus şi de dorinţa echipelor de a accepta variata/ variantele. ”Există un plan concret pentru terminarea sezonului european. Cred că majoritatea ligilor vor fi în măsură să încheie campionatele lor. Cele care au ales să să nu o facă, vor trebui să dispute preliminarii dacă vor dori să participe la viitoarele competiţii ale UEFA.

Trebuie să aşteptăm confirmarea datelor de către Comitetul Executiv, însă pot să vă garantez asta: cupele europene se vor încheia în august, cu condiţia să nu se producă niciun cataclism.

Nimeni nu vrea să fie catalogat drept iresponsabil. Organizatorii competiţiilor naţionale au adoptat protocoale de securitate foarte serioase şi complete, care trebuie aplicate cu rigurozitate absolută. Riscul zero nu există la niciun nivel şi în niciun mediu de lucru. Cu toţii ne pregătim să ne protejăm”, a anunţat Ceferin în presa italiană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri