Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Ultima cerinţa pusă de Kylian Mbappe pentru a semna contractul cu Real Madrid

Real Madrid Publicat pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21502332/1/mbappe.jpg

Telenovela Kylian Mbappe pare să se apropie de sfârşit, iar finalul va fi favorabil pentru Real Madrid. MARCA a dezvăluit că francezul a semnat cu formaţia madrilenă.

Cotidianul spaniol a anunţat faptul că Mbappe a semnat un precontract cu Real Madrid, iar acesta va deveni jucătorul ”galacticilor” de la 1 iulie, când îi expiră înţelegerea cu PSG.

Aceeaşi sursă anunţă că jucătorul de 25 de ani a semnat pentru 5 ani cu Real Madrid. Acest contract l-ar face cel mai bine plătit jucător de la Los Merengues în sezonul următor, devansându-i chiar şi pe cei mai longevivi jucători, precum Modric şi Kroos.

El ar urma să încaseze aproximativ 20 de milioane de euro net pe an, plus bonusuri pentru obiective. Este totuşi departe de câştigurile sale de la Paris (salariu anual brut, fără bonusuri, estimat la 72 de milioane de euro).

Ce cerinţă a mai pus Kylian Mbappe pentru a semna

Potrivit Gazzetta dello Sport, care citează L'Equipe, atacantul lui PSG a făcut o mutare originală: şi-a rezervat dreptul de copyright asupra modului în care îşi celebrează golurile, cu mâinile încrucişate la piept, dar şi câteva din faimoasele sale citate ori sloganuri.

Publicaţia din Hexagon a mai aflat că reprezentanţii KM7 au mutat privind drepturile de imagine ale starului francez înainte ca acesta să semneze cu Real Madrid.

"Nu numai că au depus o cerere în privinţa prenumelui şi numelui de familie al jucătorului, ci şi a faimosului gest de exultanţă de la gol. O solicitare ce datează din 2017, când a fost preluat de campioana Franţei de la Monaco pentru 180 de milioane de euro.

Oficiul UE pentru Proprietate Intelectuală a înregistrat-o oficial în 2018 ca marcă privată până cel puţin în 2027".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele