Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

ULTIMĂ ORĂ | Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru partidele de vineri şi sâmbătă din Superliga

Superliga Publicat pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21556670/1/arbitru-shutterstock-2.jpg

Marian Barbu şi Ionuţ Coza vor conduce la centru partidele care se vor disputa, sâmbătă, în etapa a patra a play-out-ului Superligii.

Meciurile de vineri vor fi arbitrate de Marcel Bîrsan şi Bogdan Dumitrache.

Brigăzile de la cele patru confruntări:

Vineri:

UTA Arad – Hermannstadt, ora 17:30

Arbitri: Bogdan Dumitrache – Mihăiţă Necula, Cosmin Vatamanu – George Cătălin Roman

Arbitri VAR: Horaţiu Feşnic, Cristina Trandafir

Observatori: Teodora Albon, Romolus Gabor

UTA Arad – FC Hermannstadt, meci contând pentru etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, vineri, de la ora 17:30. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate confruntările din campionatul României şi cele mai importante din Liga 1.

Universitatea Craiova – Farul, ora 20:30

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, George Florin Neacşu – Sorin Vadana

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs, Vasile Marinescu

Observatori: Cristina Babadac, Marian Bucurescu

Universitatea Craiova – Farul Constanţa, meci contând pentru etapa cu numărul 4 din play-off-ul Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, vineri, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate confruntările din campionatul României şi cele mai importante din Liga 1.

Sâmbătă:

FC Voluntari – Oţelul Galaţi, ora 17:00

Arbitri: Marian Barbu – Mircea Orbuleţ, Stelian Slabu – Claudiu Marcu

Arbitri VAR: Iulian Dima, Ovidiu Artene

Observatori: Augustus Constantin, Paul Cazan

FC Voluntari – Oţelul Galaţi, meci contând pentru etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, vineri, de la ora 17:00. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate confruntările din campionatul României şi cele mai importante din Liga 1.

„U” Cluj – Petrolul, ora 21:30

Arbitri: Ionuţ Coza – Marius Badea, Raul Constantin Ghiciulescu – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Ferencz Tunyogi

Observatori: Florin Hîncu, Bogdan Buhuş

„U” Cluj – Oţelul Galaţi, meci contând pentru etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, vineri, de la ora 21:30. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate confruntările din campionatul României şi cele mai importante din Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele