Ultima oră
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor

ULTIMA ORĂ | Ionuţ Badea preia 'ştafeta' de la Eugen Neagoe la Astra Giurgiu. Cupa României, obiectivul primordial

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20170777/1/bad.jpg

Eugen Neagoe a fost demis în această seară de la Astra Giurgiu, iar conducerea clubului s-a orientat rapid şi a ajuns la un acord cu Ionuţ Badea. Obiectivul noului antrenor este evitarea retrogradării şi calificarea în finala Cupei României.

Astra Giurgiu are cinci meciuri la rând fără victorie în Liga 1 şi poate să coboare pe un loc de baraj, în funcţie de celelalte rezultate din această etapă.

Astăzi, Astra a suferit a treia înfrângere la rând în play-out-ul Ligii 1, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a 7-a, în direct pe Look Sport.

Eugen Neagoe (53 de ani) a preluat-o pe Astra în noiembrie 2020 şi a ratat la limită calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Ionuţ Badea (45 de ani) este noul antrenor al Astrei, potrivit ProSport şi GSP. Badea a pregătit-o ultima dată pe FC Argeş, de care s-a despărţit în octombrie 2020.

Astra Giurgiu se poate califica în finala Cupei României. În manşa tur din semifinale, Astra a învins-o pe Dinamo cu 1-0. În campionat, Astra ocupă locul 12.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20170777/2/clasament-play-out.jpg

"Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză.

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion", a spus Dani Coman, preşedintele Astrei, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri