Ultima oră
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"

Un jucător al naţionalei Franţei a fost jefuit din nou

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21544400/1/profimedia-0859941628.jpg

În timpul meciului dintre Olympique Marseille şi Paris Saint-Germain, disputat duminică pe Stade Velodrome, locuinţa lui Jonathan Clauss a fost spartă. Jucătorul a părăsit stadionul la pauză. El deja trecuse prin asta la sfârşitul anului 2023.

La câteva zile după ce a suferit o accidentare în timpul meciului Franţa - Chile de pe Velodrome, jucătorul a revenit duminică seara pe stadionul Olympique de Marseille pentru a urmări din tribune meciul cu PSG, încheiat cu victoria parizienilor, scor 2-0, însă a fost nevoit să părăsească stadionul mai devreme decât se aştepta.

Partenera sa a confirmat pe contul său de Instagram că locuinţa cuplului a fost spartă în timpul meciului. "Ieri a trebuit să plecăm în grabă de la meci la pauză", a scris ea. "A doua spargere în 4 luni. Este foarte supărător şi tulburător. Din fericire, ne făcusem un obicei ca Praline (câinele lor, n.r.) să fie îngrijit în nopţile de meci".

Tehnica folosită de infractori este bine cunoscută: profită de meciuri, ale căror ore sunt cunoscute de toată lumea, pentru a pătrunde în casele unor fotbalişti care sunt evident absenţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri