Ultima oră
FCSB are imn FCSB are imn
S-a stabilit când are loc tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de disputare a jocurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Superliga S-a stabilit când are loc tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de disputare a jocurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Superliga
OFICIAL | Constantin Budescu nu mai e jucătorul celor de la Farul OFICIAL | Constantin Budescu nu mai e jucătorul celor de la Farul
Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma
CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA
”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga ”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga

Un nume greu de la Rapid a răbufnit după umilinţa contra CFR-ului: ”Şi Mutu a plecat. E chestiune de bun simţ. Ar fi normal să plece şi el!”

Rapid Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21550451/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Echipa clujeană CFR a dispus sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, de gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Meciul de pe Giuleşti a început cu o lovitură de teatru: Daniel Bîrligea a reuşit o dublă în primele opt minute ale întâlnirii şi CFR conducea deja cu 2-0.

Atacantul clujenilor a deschis scorul în minutul 4, cu capul, dintr-un corner al lui Deac, iar în minutul 8 a înscris superb, după o ieşire greşită a lui Aioani. Bîrligea a reuşit hat-trick-ul în minutul 37, iar Cristian Manea a stabilit scorul pauzei la 4-0 pentru oaspeţi după o pasă a lui Otele, în minutul 45+1.

În partea secundă clujenii nu au mai forţat, iar gazdele au avut o bară în minutul 67, prin Albu. Albion Rrahmani a redus din diferenţă în minutul 81, ajungând la 15 goluri stagionale, şi CFR s-a impus cu 4-1, în primul meci după plecarea lui Adrian Mutu. 

După meci, Dan Şucu a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat despre o posibilă demitere a lui Bergodi, dar nu a dorit să ia o decizie la cald. 

Gigi Corsicanu, un nume cunoscut printre fanii din Giuleşti, a vorbit şi el după meci. Acesta susţine că ar fi normal că Bergodi să îşi dea demisia după un asemenea rezultat. 

”Şi Mutu a plecat. E chestiune de bun simţ. Ar fi normal să plece şi el!”

”Patronul decide dacă trebuie să plece Bergodi. Nu vreau să influenţez. S-a scandat demisia, într-adevăr. Îl respect pe Cristiano, dar e de bun simţ ca după o asemenea umilinţă ridică mâinile şi să îşi continue drumul. Să rămână doar cu sufletul alături de Rapid. Nimeni nu îi sare la gât, eu zic ce cred că ar trebui să facă.

Uitaţi şi acum cu Adi Mutu după meciul cu Corvinul. E chestiune de bun simţ, aşa ar fi normal să facă şi domnul Bergodi. Nu îi cer eu demisia, zic cum ar fi moral. Când ajungi să fii umilit, trebuie să se gândească la o variantă de genul ăsta“, a spus Gigi Corsicanu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele