Ultima oră
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Valentino Rossi va pilota în Campionatul Mondial de Automobilism de Anduranţă în 2024

Auto-Moto Publicat pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21401108/1/tw-rossi-1.jpg

Legenda italiană a motociclismului Valentino Rossi, care este pilot de curse din 2022, se va alătura Campionatului Mondial de Automobilism de Anduranţă (WEC) în noua categorie LMGT3 în 2024, potrivit unei liste iniţiale de participanţi publicată luni de organizatori.

Septuplul campion mondial de MotoGP, în vârstă de 44 de ani, care concurează cu echipa belgiană WRT, va conduce una dintre cele 18 maşini înscrise în noua clasă LMGT3, care înlocuieşte categoria LMGTE Am (maşini conduse de amatori în asociere cu profesionişti).

Rossi este aşteptat să concureze în legendara cursă de 24 de ore de la Le Mans, punctul culminant al sezonului, pe 15 şi 16 iunie.

Identitatea celor doi coechipieri ai săi pentru 2024 nu este încă cunoscută. Un alt nume anunţat luni a fost cel al polonezului Robert Kubica, care ar urma să concureze la categoria Premier Hypercar. Fostul pilot de Formula 1, încoronat campion mondial în 2023 în categoria inferioară LMP2 (care dispare în acest sezon), se va afla la volanul unui Ferrari privat.

Anunţat deja de echipa sa, germanul Mick Schumacher, fiul fostului pilot de Formula 1 Michael, va debuta în anduranţă în clasa regină ca titular la Alpine.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele