Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

VIDEO | Academica Clinceni - UTA 0-3. Arădenii s-au distrat în faţa unei echipe de nerecunoscut. Lupta pentru play-off continuă

Superliga Publicat pe 4 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19947477/2/cip-6232.jpg

UTA Arad a câştigat cu scorul de 3-0, pe terenul celor de la Academica Clinceni, revalaţia primei părţi de campionat din Casa Liga 1. Arădenii au făcut un joc solid şi au marcat prin Antal (1'), Rusu (49') şi Roger (74').

Partida a început practic de la 1-0, după ce Liviu Antal a marcat primul gol de la revenirea în România, în minutul 1. Ilfovenii nu au dat o replică pe măsură, iar cei de la UTA au mai marcat de două ori prin Rusu şi Roger.

UTA Arad s-a apropiat la trei puncte de Academica Clinceni, care se menţine pe loc de play-off. 

 

 


Academica Clinceni - UTA 0-3 (Antal 1', Rusu 49', Roger 74')

 

Minutul 79: Arbitrul dictează penalty pentru gazde, după o ciocnire între Markovic şi Erico. La reluare s-a văzut că de fapt cel care a faultat a fost Markovic. Chunchukov trimite pe lângă poarta lovitura de la 11 metri.

Minutul 74: GOL UTA! Rusu pătrunde şi îl găseşte complet nemarcat pe Erico, care îl ”execută” pe Vâlceanu cu sânge rece.

Minutul 59: Eroare mare a arbitrului Mladinovici. Acesta nu vede un henţ în careu făcut de Erico.

Minutul 52: UTA are şansa de a închide partida, Denis Rusu îl serveşte perfect pe Neluţ Roşu, a cărui execuţie este salvată de Vâlceanu.

Minutul 49: GOL UTA! Denis Rusu finalizează un contraatac ca la carte.

Minutul 42: Pericol la un corner. Mingea este deviată, dar Raul Rusescu nu poate finaliza din 3 metri, execuţia sa fiind blocată de Iacob.

Minutul 37: Laszlo Balint este forţat să mai facă o schimbare. Tomozei resimte dureri la gambă şi este înlocuit cu Roumboulaku.

Minutul 33: Pierdere mare pentru UTA. Liviu Antal se accidentează şi este schimbat cu Buhăcianu.

Minutul 6: Clinceniul este aproape de a egala. După un aut, minge se scurge în careu, iar Dobrescu finalizează defectuos din poziţie ideală.

Minutul 1: GOL UTA! La prima fază de atac consistentă, Liviu Antal se desprinde din marcaj şi punctează pentru prima oară de când a revenit în Casa Liga 1.

Minutul 1: A început partida din Ilfov.

-------------------------------------------

UPDATE 12:45 Iată echipele de start:

Clinceni: Vâlceanu - Achim, Patriche, Jutrici, Dobrescu - Ventura, Moulin, Morar - Andronic, Chunchukov, Adi Popa.

UTA: Iacob – Shlyakov, Benga, Erico, Tomozei – Rusu, Modestas, Roşu – Oroian, Roger, Antal.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19947477/3/echipe-clinceni.jpg


Academica Clinceni şi UTA, două dintre candidatele la un loc în play-off, se duelează azi, de la ora 13:30, în direct pe Look Sport, într-un meci cu o miză aparte pentru ele.

UTA a risipit puncte preţioase în ultimele meciuri, când a pierdut două din trei partide. Arădenii au fost învinşi pe teren propriu de Dinamo şi FC Argeş, iar cele 6 puncte pierdute îi costă. Astfel, după 20 de runde, ardelenii sunt pe locul 11, au 24 de puncte şi sunt nevoiţi să câştige pentru a nu pierde contactul cu prima jumătate a clasamentului.

În schimb, adversara arădenilor, Academica Clinceni, a fost până acum o adevărată revelaţie. Ilfovenii sunt pe loc de play-off (5), au 30 de puncte şi speră să se menţină până la finalul sezonului regular. 

Academica Clinceni - UTA va fi transmis în direct pe Look Sport.

Echipele probabile:

Academica Clinceni: Vâlceanu – Achim, Jutrici, Patriche, Dobrescu – Longher, Ventura, Moulin, Andronic – Chandarov, Chunchukov

UTA: Iacob – Tomozei, Benga, llie, Bustea  – Buhăcianu, Albu, Vorobjovas, Rusu – Roger jr.,  Antal.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele