Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

VIDEO ǀ Borussia Dortmund se încurcă pe terenul unei formaţii din coada clasamentului şi poate pierde şefia din Bundesliga

Borussia Dortmund Publicat pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21106945/2/profimedia-0772634576.jpg

Borussia Dortmund, lider în Bundesliga, a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, cu formaţia VfL Bochum, scor 1-1, în debutul etapei a 30-a.

Bochum a deschis scorul pe Vonovia Ruhrstadion încă din minutul 5, când a înscris Anthony Losilla. Borussia a reuşit să egaleze două minute mai târziu, prin Karim Adeyemi.

Borussia este pe primul loc în clasament, cu 61 de puncte, urmată de Bayern Munchen, cu 59 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. Bochum ocupă locul 15, cu 28 de puncte.

Informaţii înainte de meci

Confruntarea are o miză uriaşă pentru fiecare echipă. Borussia Dortmund, lidera din campionat cu 60 de puncte, cu un avans de un punct faţă de Bayern Munchen, poate opri hegemonia din ultimii 10 ani a rivalilor bavarezi. De altfel, BVB este ultima campioană a Germaniei înainte de dominaţia lui Bayern. Dortmund a cucerit Bundesliga în sezonul 2011-2012, cu Jurgen Klopp antrenor.

De cealaltă parte, VfL Bochum urmăreşte să evite barajul de supravieţuire în prima ligă germană. Formaţia gazdă se clasează pe locul 5, cu 27 de puncte, la doar două ”lungimi” distanţă de Stuttgart, aflată pe poziţia a 16-a. Cu Schalke (locul 17, 24 de puncte) şi Hertha Berlin (locul 18, 22 de puncte), VfL Bochum nu este scăpată nici măcar de emoţiile retrogradării directe, astfel că orice punct contează, chiar şi în faţa liderei.

Borussia Dortmund s-a impus în turul campionatului pe teren propriu la scor de neprezentare. BVB a câştigat şi în optimile Cupei Germaniei, de data aceasta acasă la Bochum, scor 1-2.

mail-share icon Email
viewscnt