Ultima oră
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”

Borussia Dortmund va avea un nou director sportiv general

Borussia Dortmund Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21566985/1/profimedia-0866365727.jpg

Lars Ricken, care se ocupă de echipele de tineret ale Borussiei Dortmund din 2021, va deveni "director sportiv general" al clubului începând cu 1 mai, cu un nou contract valabil până în iunie 2027.

Hans-Joachin Watzke, preşedintele clubului, îşi anunţase intenţia de a nu mai gestiona afacerile sportive ale clubului începând din vară, cu o plecare definitivă în 2025.

Ricken, în vârstă de 47 de ani, fost mijlocaş ofensiv internaţional german, a marcat un gol în finala Ligii Campionilor din 1997 împotriva lui Juventus (3-1). Sebastian Kehl, directorul sportiv, va rămâne în funcţie.

Borussia a anunţat, de asemenea, revenirea lui Sven Mislintat, şeful recrutării din 2006 până în 2017, în funcţia de director tehnic. Mislintat a fost demis din funcţia de director de fotbal la Ajax Amsterdam la începutul lunii octombrie, în urma unor acuzaţii de conflict de interese.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri