Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

VIDEO | CFR Cluj – Farul Constanţa 1-0! Campioana are maximum de puncte după cinci etape, deşi a tremurat pe finalul jocului

Superliga Publicat pe 13 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20361074/10/234665568-10157786699481205-8292765506991947742-n.jpg

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a V-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 36, după ce portarul Aioani a scăpat nu a reuşit să reţină mingea.

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici - Rodriguez, Sigurjonsson (Omrani '66), C. Deac - Petrila (Gîdea '73), Debeljuh (Alibec '67), Chipciu (Păun '19). Antrenor: Marius Şumudică

Farul Constanţa: Aioani - Dussaut (Ciobanu '59), Larie, Ghiţă, De Nooijer - Pires (Grameni '70), Mladen, Artean - Chiţu (Ganea '59), Betancor (Petre '58), Pitu (Bodişteanu '73). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaş galben: Pires '58

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Radu Adrian Ghinguleac şi Andrei Constantinescu.

Arbitru de rezervă a fost Horia Gabriel Mladinovici, iar observatori Zoltan Szekely şi Bogdan Ioan.

CFR – Farul 1-0 (Debeljuh 36)

Echipele de start:

  • CFR: Bălgrădean - Manea, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici - Rodriguez, Sigurjonsson, C. Deac - Petrila, Debeljuh, Chipciu
    Rezerve: Hindrich, Camora, Bouhenna, Itu, Păun, Gîdea, Fica, Omrani, Alibec
    Antrenor: Marius Şumudică
  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Pires, Mladen, Artean - Chiţu, Betancor, Pitu
    Rezerve: Tordai, Ganea, Dobrosavlevici, Grameni, Buta, Ciobanu, Ad. Petre, N. Popescu, Bodişteanu
    Antrenor: Gheorghe Hagi

Min. 90 + 5: Fluier final! CFR Cluj învinge Farul cu 1-0 şi are maximum de puncte după cinci etape în Casa Liga 1.

Min. 90 + 3: Încă o ratare uriaşă pentru Farul! De data aceasta Ganea nu poate transforma din trei metri centrarea lui De Nooijer.

Min. 90 + 2: Ocazie mare pentru Farul! Ciobanu îi pasează lui Adi Petre, la o fază în care Bălgrădean iese neinspirat din poartă. Petre se încurcă la preluare şi, deşi Bălgrădean nu revenise în poartă, ratează o oportunitate uriaşă.

Min. 90: Vor fi cel puţin patru minute suplimentare.

Min. 73: Schimbare la CFR Cluj: iese Petrila, intră Gîdea.

Min. 73: Schimbare la Farul: iese Pitu, înlocuit de Bodişteanu.

Min. 70: Schimbare la Farul: intră Grameni în locul lui Romario Pires.

Min. 69: Pitu (Farul) alunecă în momentul executării unui corner şi risipeşte o şansă bună pentru oaspeţi.

Min. 68: Ciprian Deac şutează pe direcţia lui Aioani, care prinde fără probleme.

Min. 67: Dublă schimbare la CFR Cluj: intră Alibec şi Omrani, ies Debeljuh şi Sigurjonsson.

Min. 61: Primul şut pe poartă trimis de un jucător al Farului! Pitu îşi încearcă norocul de la distanţă, dar Bălgrădean prinde fără probleme.

Min. 59: Triplă schimbare la Farul: ies Chiţu, Dussaut şi Jefte, intră Ganea, Ciobanu şi Petre.

Min. 58: Romario Pires vede cartonaşul galben pentru un fault la Ciprian Deac.

Min. 51: Şansă pentru CFR Cluj! Aioani boxează o centrare, mingea ajunge la Latovlevici. Execuţia din prima a fundaşului stânga este ratată, iar Farul scapă cu faţa curată.

Min. 47: Ocazie pentru CFR! Debeljuh scapă singur cu Aioani, încearcă să îl lobeze, dar portarul Farului este atent şi rezolvă faza.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză CFR Cluj conduce cu 1-0 Farul!

Min. 45 + 2: Ocazie pentru CFR Cluj! Aioani intervine excelent la reluarea lui Graovac.

Min. 44: Execuţia lui Rodriguez (CFR Cluj) loveşte bara.

Min. 42: Ocazie pentru CFR Cluj ratată de Ciprian Deac!

Min. 39: Contraatac periculos pentru CFR Cluj!

Min. 36: GOL CFR Cluj! Manea şutează, iar Aioani respinge slab în faţă. Gabriel Debeljuh este pe fază şi înscrie primul său gol în acest sezon din Casa Liga 1.

Min. 21: Ocazie pentru Farul! Şutul lui Jefte din întoarcere îi dă ceva emoţii lui Bălgrădean.

Min. 19: Schimbare la CFR Cluj: iese Chipciu accidentat, intră Păun. 

Min. 14: Ratare uriaşă pentru Farul! Apărarea lui Marius Şumudică este prinsă pe picior greşit de către constănţeni. Jefte îl lasă pe De Nooijer singur cu Bălgrădean, în poziţie ideală de gol, dar fundaşul olandez trage peste poartă.

Min. 9: Şansă pentru CFR Cluj! Sigurjonsson reia cu capul de lângă Pires, dar balonul este trimis moale şi Aioani reţine lejer. 

Min. 6: Şansă pentru CFR Cluj! Claudiu Petrila driblează şi pătrunde în careu. Golgheterul CFR-ului încearcă să îl surprindă pe Aioani cu un şut din unghi, dar portarul Farului nu pleacă pe centrare şi reţine în doi timpi, cu mici probleme. 

Min. 1: A început meciul!


CFR Cluj şi Farul Constanţa se înfruntă în această seară, de la ora 21:30, pe arena ‘Dr. Constantin Rădulescu’, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, în etapa a cincea din Casa Liga 1. Ambele echipe sunt neînvinse în acest sezon, iar constănţenii n-au primit gol.

CFR Cluj vine după eşecul cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-3, acum trei zile.

Antrenorul Marius Şumudică a precizat că formaţia sa trebuie să-şi revină mental şi fizic pentru a câştiga partida cu Farul Constanţa şi a avut numai cuvinte de laudă pentru Gică Hagi.

"Orice eşec este greu de digerat, e clar că a fost un meci dificil cu Young Boys, o echipă pe care CFR nu a reuşit să o învingă în mai multe partide. Au fost nopţi albe cum se întâmplă la antrenori şi la jucători, pentru că şi jucătorii au suferit foarte mult. Dar trebuie să ridicăm capul şi să mergem înainte. Avem şansa să vină un meci foarte repede, cu Farul, pe care va trebui să îl tratăm ca atare şi să îl câştigăm dacă vom putea să ne revenim mental şi fizic.

Farul este o echipă bună antrenată din nou de Hagi. Este o echipă care joacă fotbal şi care are o anumită filozofie de joc. Va fi un meci extrem de greu, mai ales că vine la două zile după un eşec şi nu e uşor să readuci jucătorii cu picioarele pe pământ. Dar eu sper să o fac şi toată lumea să înţeleagă că avem nevoie de cele trei puncte. Farul nu a primit niciun gol până acum, deci e o echipă bună. Şi e clar că adversarii vor fi mai proaspeţi ca noi la ora jocului", a spus Şumudică.

CFR Cluj a câştigat toate partidele din acest sezon al Ligii 1: 3-2 cu FC U Craiova, 2-1 cu Academica Clinceni, 1-0 cu Chindia Târgovişte, 1-0 cu CS Mioveni.

Farul şi Rapid sunt singurele echipe care n-au primit gol în primele patru runde ale Ligii 1. Constănţenii au reuşit două victorii (2-0 cu Gaz Metan, 1-0 cu Sepsi) şi două egaluri (0-0 cu UTA, 0-0 cu Rapid).

Antrenorii Marius Şumudică şi Gheorghe Hagi s-au mai duelat de opt ori în Liga 1, fiecare şi-a trecut în cont câte tre victorii, iar alte două jocuri s-au încheiat remize. Interesant de menţionat că, media golurilor marcate în cele opt confruntări pe prima scenă dintre cei doi tehnicieni este una excelentă, 3,1 goluri/meci.

Gică Hagi va urmări meciul din tribune, după ce a fost suspendat pentru eliminarea din partida cu Sepsi.

Potrivit LPF, Farul este echipa care a utilizat cei mai mulţi jucători în primele patru etape, 27. Dintre aceştia, 11 sunt autohtoni născuţi după 1 ianuarie 2000, printre care şi Enes Sali (născut pe 23 februarie 2006), care a debutat în runda precedentă, devenind cel mai tânăr fotbalist dat de Academia Gheorghe Hagi care a ajuns pe prima scenă.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Bălgrădean – Latovlevici, Graovac, Ciobotariu, Manea – Rodriguez, Tahiri, Sigurjonsson – Costache, Debeljuh, Petrila.

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Mladen, Artean – Chiţu, Jefte, Pitu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20361074/2/clasament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele