Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 0-1. Soarta titlului s-a tranşat în Gruia

Superliga Publicat pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21556878/2/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, scor 1-0, cu CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Superligii.

Diferenţa dintre liderul FCSB şi echipa de pe locul secund este de 13 puncte.

Bucureştenii au dominat startul de meci din Gruia şi după ce Răzvan Sava a respins în bară şutul lui Adrian Şut (min. 11), Florinel Coman a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul în minutul 16.

Miculescu, pentru oaspeţi, şi Bîrligea, pentru gazde, au mai ratat ocazii şi la pauză FCSB a intrat cu avantaj de un gol.

În partea secundă Cristian Manea a trimis o lovitură de cap periculoasă, în minutul 47. Florinel Coman a şutat peste poartă în minutul 58, iar Ngezana a trimis cu capul alături opt minute mai târziu.

Bîrligea a ratat o ocazie uriaşă în minutul 74, când a şutat de două ori spre poarta lui Târnovanu. Peter Michael a trimis şi el pe lângă poarta bucureştenilor, cu o lovitură de cap (min. 85).

Finalul a fost încins, cu Aly Abeid eliminat şi meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru FCSB, care conduce cu 44 de puncte în play-off, având 13 puncte avans faţă de echipa de pe locul secund, CFR Cluj, care a adunat 31 de puncte.

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 0-1 (Coman 14), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: R. Sava - Cr. Manea, M. Ilie, Boben, Abeid - Muhar, Keita, Avounou - C. Deac, Bîrligea, Otele
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Minutul 90+7: Final de meci! FCSB se impune cu 1-0.

Minutul 90+3: Kresic reia moale cu capul. Târnovanu nu are emoţii.

Minutul 75: Olaru primeşte în careu, apucă să preia, însă Sava scoate.

Minutul 73: Şansă mare pentru CFR! Târnovanu salvează la şutul din careu trimis de Bîrligea, mingea revine la atacantul celor de la CFR, care nu transformă nici a doua încercare.

Minutul 66: Ngezana reia cu capul peste poartă din 4 metri. Mingea a fost trimisă de Popescu.

Minutul 46: Deac centrează din lovitură liberă. Manea se demarcă şi reia pe lângă din 5 metri.

Minutul 45+2: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 39: Târnovanu iese greşit la o lovitură liberă, dar Muhar nu poate profita.

Minutul 14: GOL FCSB! Coman bate perfect o lovitură liberă din apropierea careului.

Minutul 12: Şut reia de la 20 de metri în forţă. Sava atinge şi deviază în bara transversală.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

CFR Cluj vine după victoria în stil mare din meciul cu Rapid, unde s-a impus cu 4-1 şi a urcat pe poziţia a doua în Superliga, profitând de înfrângerea suferită de U. Craiova. Ardelenii au obţinut prima victorie din play-off în acest sezon, după ce înregistraseră un egal şi o înfrângere până atunci. 

De cealaltă parte, FCSB este lider în play-off-ul Superligii, la 10 „lungimi” de CFR Cluj şi vine după victoria cu 2-0 din runda trecută. Echipa bucureşteană a obţinut trei victorii din tot atâtea posibile în play-off şi pare imposibil să rateze titlul în acest sezon.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele