Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au condus jocul în prima repriză VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au condus jocul în prima repriză
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Criză de rezultate la Astra, care riscă să ajungă în zona retrogradării. Neagoe: "Am făcut greşeli foarte mari. Situaţia se complică"

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20161226/1/rps4715.jpg

Astra Giurgiu are trei eşecuri în ultimele patru meciuri în Liga 1 şi riscă să ajungă în zona retrogradării. După 1-2 pe teren propriu cu UTA Arad, în direct pe Look Sport, antrenorul Astrei, Eugen Neagoe, a declarat că jucătorii săi fac prea multe erori la fazele fixe.

UTA a condus cu 1-0 la pauză la Giurgiu, după reuşita lui Miculescu din minutul 22, care a scăpat singur cu portarul.

Astra a reuşit să egaleze în minutul 81, prin Merloi, dar bucuria gazdelor n-a durat prea mult. În minutul 89, Erico a înscris cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Astra are o singură victorie în play-out-ul Ligii 1 şi riscă să ajungă pe loc de baraj, în funcţie de rezultatele din această rundă.

"Cred că am avut o atitudine bună, am controlat jocul. Din păcate, am făcut greşeli foarte mari la goluri. Ştia fiecare ce avea de făcut la marcaj. Situaţia se complică foarte tare. Dar am demonstrat că putem să câştigăm împotriva oricărui adversar, chiar dacă urmează trei jocuri foarte grele. Vor fi jocuri foarte echilibrate, oricine poate câştiga.

Nu trebuie să mai facem greşelile pe care le-am făcut, trebuie să ne marcăm oamenii la faze fixe, pentru că nu e prima oară când pierdem puncte din cauza fazelor fixe, cu toate că le repetăm, analizăm. Am avut 30 de mingi în faţa porţii şi n-am reuşit să marcăm, am avut ocazii clare. Dacă nu ai concentrare în faţa porţii şi dacă faci greşeli cum am făcut noi în apărare, e normal să pierzi meciul.

E problema lui Lazar dacă pleacă la Craiova, nu ştiu. Acum s-a accidentat iar, a mai fost accidentat. Este Popa, un portar tânăr, care are toată susţinerea noastră", a spus Eugen Neagoe.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20161226/2/clasament-astra.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri