Ultima oră
"Le puneam dedicaţii. Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiţă". Tamaş, poveşti senzaţionale de pe vremea când juca fotbal "Le puneam dedicaţii. Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiţă". Tamaş, poveşti senzaţionale de pe vremea când juca fotbal
Dan Şucu a confirmat întâlnirea pe care a avut-o cu Marius Şumudică! Ce a declarat finanţatorul Rapidului Dan Şucu a confirmat întâlnirea pe care a avut-o cu Marius Şumudică! Ce a declarat finanţatorul Rapidului
Donaţie impresionantă primită de Federaţia Română de Gimnastică Donaţie impresionantă primită de Federaţia Română de Gimnastică
Echipa refugiaţilor de la Jocurile Olimpice este formată din 36 de sportivi Echipa refugiaţilor de la Jocurile Olimpice este formată din 36 de sportivi
E gata! Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Decizia finală luată de finanţatorul Rapidului E gata! Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Decizia finală luată de finanţatorul Rapidului
VIDEO | Mioveni - Csikszereda 3-1! Victorie fără probleme pentru gazde VIDEO | Mioveni - Csikszereda 3-1! Victorie fără probleme pentru gazde

VIDEO | CS Mioveni - Rapid 0-2. Giuleştenii au un start perfect de sezon

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20310431/6/rps8972.jpg

Rapid a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în etapa a II-a.

În urma acestui succes, giuleştenii au urcat pe primul loc în campionat.

Golurile au fost marcate de Dragoş Grigore '42 şi Adrian Bălan '55.

-------------------------------

CS Mioveni - Rapid 0-2 (Grigore 41, Bălan 55)

Echipele de start:

CS Mioveni: Popescu - Oancea, Balaur, Iacob, Şerbănică - Toma, Panait, Dumitriu, Rădescu - Rusu - Blănaru
Rezerve: Ducan, Scarlatache, M. Chindriş, Buziuc, Garutti, Dat, Coşereanu, Massaro, An. Cristea

Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja - Carnat, Albu, Ilie, Hlistei - Bălan
Rezerve: Drăghia, Barbu, Costin, Goge, Despa, Dandea, Pănoiu, Moise, Florică

Minutul 90+4: Final de meci! Rapid se impune cu 2-0 şi este lider în campionat.

Minutul 83: Belu-Iordache trimite la Albu. Mijlocaşul încearcă o reluare prin alunecare, însă mingea nu nimereşte cadrul porţii.

Minutul 56: Lucian Dumitru încearcă să reducă din diferenţă, dar Horaţiu Moldovan prinde fără prea mari probleme.

Minutul 55: GOL Rapid! Giuleştenii pornescu o acţiune în mare viteză, după o eroare comisă de Balaur. Carnat este altruist şi îi pasează lui Bălan care marchează al doilea gol din acest sezon.

Minutul 41: GOL Rapid! Rareş Ilie centrează din corner, Dragoş Grigore se înalţă peste omul care trebuia să îl marcheze şi deschide scorul cu o lovitură excelentă de cap.

Minutul 38: Acelaşi Blănaru are o nouă şansă bună. Porneşte foarte bine de la limita offside-ului, însă trage mult peste poartă de la 15 metri.

Minutul 13: Ştefan Blănaru pătrunde excelent în banda dreaptă, după ce trece de doi adversari. Atacantul celor de la Mioveni trimite însă peste poartă din lateralul careului.

Minutul 3: Junior Morais ratează prima şansă a partidei. Brazilianul trimite în plasa laterală.

Minutul 1: A început partida de la Mioveni! A fost o întârziere de câteva minute din cauza instalaţiei de nocturnă.

---------------------------------------------

Ziua de vineri se încheie cu un meci extrem de interesant între două formaţii care au promovat în acest sezon. CS Mioveni primeşte vizita Rapidului. Formaţia lui Alexandru Pelici a avut o primă etapă curajoasă, pe care însă a pierdut-o în faţa lui Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 0-1.

Pe de altă parte, cei de la Rapid au avut parte de un succes cu Chindia, în faţa propriilor suporteri, cu 1-0.

”Nu vor semăna jocuri între ele, cele de anul trecut şi cel de acum. Într-adevăr, sezonul trecut i-am luat 7 puncte din 9 Rapidului, dar nu seamănă cu ce va fi acum. Ne dorim să păşim cu dreptul în jocurile de acasă. Rapid a schimbat în proporţie de 60% lotul, mă uitam la ultimele amicale şi a folosit doar 4 jucători din vechea garnitură.
C
Au adus jucători interesanţi şi cu experienţă în Liga 1. Ne aşteaptă un meci dificil.”
, a declarat Pelici, cu referire la partida de vineri.

Rapidiştii abordează partida cu formaţia piteşteană cu mare prudenţă. Mihai Iosif a punctat la conferinţa de presă oficială că este o formaţie pe care o ştie foarte bine şi pe care giuleştenii nu au învins-o niciodată în Liga 2.

”Vom evolua cu o echipă bună, am întâlnit-o de 3 ori în ultimul an şi n-am învins-o niciodată. Sperăm să spargem gheaţa, dar nu e un complex şi nu e vorba despre o revanşă”, a explicat tehnicianul celor de la Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele