Ultima oră
VIDEO | Gloria Bistriţa o bate clar pe Dunărea Brăila şi va juca finala European League VIDEO | Gloria Bistriţa o bate clar pe Dunărea Brăila şi va juca finala European League
Bayer Leverkusen, pistol cu apă! Seria incredibilă de invincibilitate a unui jucător de la Manchester City Bayer Leverkusen, pistol cu apă! Seria incredibilă de invincibilitate a unui jucător de la Manchester City
Sărbătoare la Slobozia! Unirea a primit trofeul pentru câştigarea ligii secunde Sărbătoare la Slobozia! Unirea a primit trofeul pentru câştigarea ligii secunde
Dennis Man, pe urmele lui Horaţiu Moldovan? Anunţul lui Giovanni Becali: „Se poate semna” Dennis Man, pe urmele lui Horaţiu Moldovan? Anunţul lui Giovanni Becali: „Se poate semna”
VIDEO | Mallorca - Las Palmas 1-0. Gazdele sunt aproape sigure de salvarea de la retrogradare VIDEO | Mallorca - Las Palmas 1-0. Gazdele sunt aproape sigure de salvarea de la retrogradare
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie. El a fost transferat de la Hunedoara la Bucureşti Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie. El a fost transferat de la Hunedoara la Bucureşti

VIDEO | Csikszereda - Astra 0-1. Gazdele au avut o mulţime de ocazii şi un gol anulat eronat

Liga II Publicat pe 9 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20351092/3/astra.jpg

Astra Giurgiu a obţinut prima victorie de la retrogradarea în Liga 2: 1-0 pe terenul celor de la Csikszereda, în direct pe Look Sport+.

Formaţia din Harghita a ratat o sumedenie de ocazii, însă lipsa de luciditate din faţa porţii, precum şi intervenţiile de senzaţie ale portarului Popa au făcut că scorul pe tabelă în dreptul lor să îngheţe la 0. Giurgiuvenii au marcat la al doilea şut pe poartă, în minutul 57, prin Brăila, care a strecurat elegant un balon printre picioarele portarului advers.

Cel mai controversat moment s-a petrecut în minutul 74, când lui Jebari i s-a anulat eronat un gol, pe motiv de offside.

După două runde din Liga 2, Csikszereda nu are niciun punct, în timp ce Astra este pe minus, din cauza unei penalizări de 8 puncte pentru problemele financiare ale clubului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20351092/2/clasament-astra.jpg


Csikszereda - Astra 0-1 (Brăila 57'), pe Look Sport+

  • FK Csikszereda: Gyenge – Aszalos (A. Meszaros 88′), Kelemen, Vereguţ, Apro (Bor 25′) – Csuros (cpt.)(L. Kovacs 46′), Bara (Rodri Hernando 70′) – Gal-Andrezly, Jebari, Schieb – Krusnauskas (Hodgyai 70′).
  • Astra: Mih. Popa – R. Zamfir, Ad. Stoian, D. Vasilescu, Riza – Gab. Şerban, Rob. Grecu (Al. Giuroiu 90+6′) – Stahl (Gab. Dumitraşcu 74′), Brăilă (I. Zaharia 62′), Dr. Gheorghe (cpt.)(Banu 62′) – Val. Gheorghe (Tib. Giuroiu 90+6′)

Minutul 74: Popa degajează greşit, iar Jebari primeşte un balon care a păcălit defensiva şi înscrie. Golul este anulat pentru offside, însă la reluări s-a văzut că jucătorul ciucanilor era în poziţie regulamentară, astfel reuşita a fost anulată aiurea.

Minutul 69: Kelemen trage spre poartă, defensiva lui Astra respinge, însă doar până la Bor, care nu poate să îl învingă pe Popa.

Minutul 57: GOL Astra! Brăila pătrunde în careu din partea stângă, trece lejer de un adversar şi plasează mingea printre picioarele lui Szilard. Giurgiuvenii deschid scorul la doar al doilea şut expediat pe cadrul porţii.

Minutul 55: Schieb reia dintr-un voleu de la câţiva metri pe lângă poartă.

Minutul 33: Gal-Andrezly trage de la marginea careului, Popa respinge, iar balonul ajunge la Krusnauskas, care reuşeşte să marcheze, însă reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 30: Schieb trage în forţă din poziţie ideală, dar defensiva Astrei respinge în corner.

Minutul 21: De data aceasta portarul Popa comite o gafă mare şi degajează complet aiurea, dar ciucanii nu profită. Csuros trage foarte aproape de transversală.

Minutul 11: O nouă şansă pentru gazde. Jebari trage de la 25 de metri, dar Popa are o intervenţie providenţială şi scoate de sub bară.

Minutul 9: Apro pasează pe culoar în stânga, pentru pătrunderea lui Schieb. Balonul ajunge la nou venitul Krusnauskas, care din câţiva metri nu reuşeşte să îl învingă pe Popa.

Minutul 1: A început partida de la Miercurea-Ciuc!


Csikszereda şi Astra joacă în etapa a 2-a din Liga 2, azi de la ora 16:00. Partida e transmisă în direct de Look Sport +, iar ambele formaţii vin după înfrângeri în prima etapă.

Formaţia din Miercurea Ciuc a pierdut pe terenul Stelei, cu scorul de 0-1, în timp ce Astra a cedat tot la un gol, acasă, cu Metaloglobus, 1-2. În ceea ce priveşte situaţia la nivel intern la cele două echipe, Csikszereda este una din favoritele la promovare, iar Astra are probleme.

După retrogradarea din Casa Liga 1, giurgiuvenii au avut multe probleme cu banii, iar din acest motiv au şi început campionatul cu un lot mult schimbat. Au părăsit echipa jucătorii importanţi şi au venit tineri, de la echipa a doua. În plus, Astra a început sezonul cu –8 puncte, din pricina problemelor cu banii.

Dată fiind situaţia de la Astra, e clar că formaţia Csikszereda începe cu prima şansă în confruntarea din această seară, de pe Look Sport +.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele