Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Cu Benzema şi Kante integralişti, Al-Ittihad a pierdut fără drept de apel Supercupa Arabiei Saudite

Arabia Saudita Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40169/21556026/1/profimedia-0864104481.jpg

Al-Ittihad a înâlnit-o pe Al-Hilal în Supercupa Arabiei Saudite. Cu Benzema şi Kante integralişti, Al-Ittihad a pierdut finala, scor 4-1.

  • Saudi Pro League se vede în România în exclusivitate pe Prima Sport!

Al-Hilal a deschis rapid scorul după doar cinci minute, prin Malcom, care a trimis balonul în colţul din dreapta, fără şanse pentru portar.

Al-Ittihad a egalat în minutul 21, prin Abderrazak Hamdallah. Înaintea pauzei, Al-Hilal a revenit în avantaj prin execuţia frumoasă a lui Salem Al Dawsari. Diferenţa a fost majorată de două ori în finalul meciului, prin reuşitele lui Malcom şi Al Dawsari, care au bifat dubla în această seară.

Al-Hilal rămâne de neoprit în acest sezon, în campionat ocupând poziţia de lider, cu 77 de puncte, la 12 „lungimi” distanţă de Al Nassr Riyadh, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, Al-Ittihad se află pe 4, cu 47 de puncte acumulate în 27 de etape.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arabia Saudita

Ultimele articole Toate articolele