Ultima oră
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo

VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20258066/1/oprita.jpg

Daniel Opriţa şi-a prelungit contractul cu CSA Steaua până în vara anului 2023 şi vrea să ducă echipa în Liga 1, dar acest lucru nu este posibil la finalul sezonului 2021-2022. ‘Roş-albaştrii’ nu au drept de promovare, dar vor să facă transferuri importante. Prioritatea lui Opriţa este să aducă jucători tineri.

Comandantul CSA, Ştefan Răzvan Bichir, a anunţat că obiectivele Stelei sunt câştigarea Cupei României şi clasarea între primele patru echipe din Liga 2. Echipa va juca pe noul stadion din Ghencea.

Liga 2, ediţia 2021-2022, va începe la data de 31 iulie. Cele mai importante meciuri vor fi transmise în direct pe canalele Look Sport.

"În perioada următoare, ne vom antrena la baza noastră din Ghencea, până în data de 28 iunie, când vom intra în cantonament, până pe 9 iulie. Vom disputat şase meciuri amicale, patru meciuri le-am stabilit deja. Suntem în discuţii cu câteva echipe. În privinţa lotului, sper să realizăm transferurile pe care mi le doresc. Vreau să găsesc juniori 2003, în primul rând, pentru că acolo ducem lipsă. O să vină jucători în probe, sper să reuşesc până pe 28 iunie să-mi definitivez lotul", a spus Daniel Opriţa, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele