Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

VIDEO | Dennis Politic cere înţelegere din partea fanilor dinamovişti: „Suntem foarte supăraţi”

Dinamo Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21552126/2/435479971-340852705630017-2627862351565287784-n.png

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Răzvan Tănasă a marcat golul victoriei în minutul 90+3, pe un contraatac purtat în vitezp şi Oţelul, care s-a impus cu 1-0, este pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe 9, cu 16 puncte.

După meci, Dennis Politic a vorbit la flash-interviu şi este de părere că echipa sa trebuie să îşi revină cât mai rapid.

„Suntem foarte supăraţi, cred că un 0-0 ar fi fost un rezultat corect. Nu am avut nici noi prea multe ocazii, cred că nici ei nu au reuşit să ne domine. Aceeaşi poveste ca în meciul trecut, luăm gol în ultimele minute, e frustrant.

Ştiu că se aşteaptă mult de la mine, cât şi de la colegii din ofensivă, încercăm să dăm tot în fiecare meci. Ne apărăm împreună şi reuşim să marcăm împreună, pierdem şi câştigăm împreună.

Am venit montaţi să câştigăm, ştiam că va fi un meci greu, cred că 0-0 era un rezultat acceptabil. O lovitură liberă de a noastră şi ei au plecat pe contraatac. Cred că o să spun ce gândeşte toată lumea: trebuia să facem fault cât mai repede.

Lupta e una foarte intensă, trebuie să ne concentrăm doar pe noi, degeaba ne ajută alte rezultate dacă noi nu câştigăm. Ne pare rău că suporterii pleacă supăraţi acasă.

Îi înţelegem, sper şi ei să ne înţeleagă, nu e ca şi cum nu ne dorim, e lipsă de eficienţă uneori”, a spus Dennis Politic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele