Ultima oră
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dinamo - Academica Clinceni 5-1. Galop de sănătate pentru ”câinii”, după o primă repriză de suferinţă

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20690476/3/dinamo-bucuresti-academica-clinceni-play-out-liga-1-casa-pariurilor-30-04-2022.jpg

Dinamo a învins pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formaţia Academica Clinceni, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Pentru Dinamo au marcat Ivanovski ''55, Ivanov '58, Morar '76, '78, 86, iar pentru Clinceni a înscris Massaro '88.

Prima repriză a fost una echilibrată, Dinamo a forţat, dar nu a reuşit să marcheze. Eliminarea lui Rufati a rupt jocul ilfovenilor, care în a doua repriză nu au mai rezistat.

Vineri, Sepsi a trecut de Gaz Metan, scor 3-1, iar Rapid a remizat cu Chindia, scor 0-0.

Luni are loc meciul FC U Craiova 1948 - UTA şi CS Mioveni - FC Botoşani.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 36, 3. FC Botoşani – 35, 4. UTA Arad - 29, 5. U Craiova 1948 – 28, 6. CS Mioveni - 28, 7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – -3, 10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Dinamo - Academica Clinceni 5-1 (Ivanovski 55, Ivanov 58, Morar 76, 79, 86 / Massaro 88), LIVE pe Prima Sport 2

Echipele de start:

  • Dinamo: Eşanu - Grădinaru, Jovanovic, Patriche, St. Filip - Ivanov, J. Rodriguez - Borduşanu, Matei, Torje - Ivanovski;
  • Academica Clinceni: Bolboaşă - C. Ion, Tsvetkov, I. Ştefan - Rufati, L. Florică, Vrdoljak, R. Ion, Holzmann - Alghoul, Dumitrache;

Minutul 90+2: Final de meci! Dinamo se impune categoric, cu 5-1.

Minutul 88: GOL Clinceni! Jerdea trece elegant de Buleică şi trimite în careu, de unde Massaro marchează un gol de consolare, pe fondul relaxării adversarilor.

Minutul 86: GOL Dinamo! Centrare ca la carte din partea lui Buleică, care ajunge la Morar. Atacantul înscrie simplu, ca la antrenament şi bifează ”hattrick-ul”.

Minutul 79: GOL Dinamo! ”Câinii” fac un galop de sănătate. Steliano Filip încearcă o execuţie din voleu, mingea loveşte jucătorii din faţa sa şi ricoşează norocos la Vlad Morar, care înscrie simplu din câţiva metri.

Minutul 76: GOL Dinamo! Grădinaru centrează la Morar care reia pe poartă cu capul portarul respinge până la atacantul dinamovist, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 58: GOL Dinamo! Matei scoate la Rodriguez, care trimite elegant la Ivanov. Bulgarul îl învinge pe portarul advers din câţiva metri.

Minutul 55: GOL Dinamo! Steliano Filip pătrunde excelent în bandă şi trimite în careu. Ivanovski trimite excelent cu capul şi deschide scorul, profitând şi dee faptul că Bolboaşă a ieşit târziu din poartă.

Minutul 45+2: Pauză în ”Ştefan cel Mare”. Scorul este 0-0. Dinamo a dus bine atacurile, dar are probleme mari de finalizare.

Minutul 40: Surprinzător, Clinceniul ratează o mare ocazie. Alghoul se trece elegant prin doi fundaşi adverşi şi trage în Eşanu din câţiva metri.

Minutul 35: Cei de la Dinamo îşi simplifică mult partida. Rufati face o imprudenţă şi vede direct cartonaşul roşu. Fundaşul l-a lovit cu capul în gură pe Steliano Filip, care de asemenea a văzut un galben.

Minutul 22: Şansă mare ratată de Steliano Filip. Căpitanul lui Dinamo preia foarte bine şi scapă singur cu portarul, dar trage peste buturi.

Minutul 18: O centrare bună din partea dreaptă l-a căutat pe Ivanovski. Atacantul din Macedonia de Nord a reluat cu capul pe lângă poartă. Arbitrul de margine a ridicat fanionul pentru poziţie afară din joc.

Minutul 8: Steliano Filip trage în forţă de la 25 de metri în încercarea de a-l surprinde pe portarul advers. Şutul său a trecut însă mult pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

Oaspeţii sunt deja retrogradaţi, în timp ce Dinamo nu poate evita locul de baraj, aşa că meciul va reprezenta mai mult o repetiţie pentru "câini" în vederea duelului în care se va decide menţinerea în Liga 1 sau retrogradarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele