Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

VIDEO | Dinamo - CFR Cluj s-a terminat 0-2. ”Câinii roşii” s-au lovit de o nucă mult prea tare după 3 victorii consecutive în Casa Liga 1

Superliga Publicat pe 17 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19736020/1/rps5973.jpg

Campioana CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), Dinamo, într-un meci din etapa a 14-a din Casa Liga 1.

În direct la Look Sport+, golurile au fost marcate de Debeljuh 14’ şi Păun 44’ (penalti).

Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Puljic la Debeljuh.

Pe final, în minutul 90+3, de la gazde a fost eliminat Bejan, el primind al doilea cartonaş galben.

Dinamo - CFR Cluj 0-2 (Debeljuh 14, Păun 44)

  • Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu - Anton, Răuţă - Camara, Măgureanu, Fabbrini - Nemec 
  • Rezerve: Eşanu, Bejan, Aleix Garcia, Achim, Creţu, Şerban, Borcea, Bani, Gueye
  •  
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Itu, Soares, Păun - Carnat, Debeljuh, Pereira 
  • Rezerve: Sandomierski, Manea, Zunic, Hoban, Djokovic, Deac, Costache, Chipciu, Vojtus

Min. 90 + 3: Marius Avram fluieră finalul meciului. Dinamo-CFR se termină 0-2. 

Min. 90 + 3: Bejan (Dinamo) vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat după un fault inutil şi agresiv. 

Min. 90: Arbitrul dictează trei minute de prelungiri. 

Min. 88: Jerry Gane face ultimele două schimbări la Dinamo: Bani în locul lui Camara, Achim în locul lui Anton. 

Min. 87: Bejan (Dinamo) vede şi el cartonaşul galben.

Min. 85: Dublă schimbare la CFR Cluj! Edi Iordănescu îl scoate de pe teren pe Itu şi îl introduce pe Costache. De asemenea, Hoban îi ia locul pe teren lui Păun. 

Min. 83: Itu vede cartonaşul galben pentru că l-a ţinut de tricou pe Fabbrini. 

Min. 77: Schimbare la CFR Cluj! Alexandru Chipciu intră pe teren în locul proaspăt avertizatului Pereira. 

Min. 76: Pereira (CFR Cluj) vede cartonaşul galben după o intrare extrem de imprudentă.  

Min. 73: Gueye şutează de la distanţă, însă nu reuşeşte să îi pună probleme portarului Bălgrădean. 

Min. 66: Marius Avram îi acordă şi lui Răuţă, care l-a faultat pe Deac, cartonaşul galben. Dinamovistul a fost avertizat după mai multe faulturi repetate în ultimele minute.

Min. 62: Dinamoviştii sunt din ce în ce mai nervoşi. Adam Nemec vede şi el cartonaşul galben. 

Min. 60: Deian Sorescu (Dinamo) vede cartonaşul galben. 

Min. 59: Dublă schimbare la CFR Cluj! Intră Deac în locul lui Carnat şi Djokovic în locul lui Soares.

Min. 54: Paul Anton trimite o torpilă către poarta lui Bălgrădean de la 28 de metri aproximativ, boxată cu greu de portarul CFR-ului. Mingea ajunge la Camara, care se hazardează în loc să tragă direct la poartă. Dinamo a fost foarte aproape să reducă din diferenţă. 

Min. 46: A început a doua repriză! Jerry Gane face a treia schimbare la Dinamo. În locul lui Puljic este introdus Florin Bejan. 

Min. 45: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. 

Min. 44: GOOOOL CFR Cluj! Păun execută impecabil lovitura de pedeapsă, în plasa laterală, iar scorul se majorează la 2-0, deşi portarul Mejias a ghicit colţul. 

Min. 43: PENALTY PENTRU CFR! Puljic îl faultează în careu pe Debeljuh, iar arbitrul Marius Avram dictează lovitură de la 11 metri şi cartonaş galben pentru apărătorul dinamovist. 

Min. 35: Jerry Gane face a doua schimbare la Dinamo în prima repriză! Intră Gueye şi iese Garcia. 

Min. 25: Soares (CFR Cluj) vede primul cartonaş galben al meciului. 

Min. 14: GOOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh deschide scorul pentru ardeleni, după ce a primit o centrare foarte bună de la Mario Camora. La această fază şi fundaşul central dinamovist Ricardo Grigore a alunecat nefericit. 

Min. 7: Prima schimbare la Dinamo! Iese Măgureanu şi intră Aleix Garcia.

Min. 1: A început meciul!

19:18: Echipele de start: Sorescu e folosit din nou în defensivă, iar Edi Iordănescu îl trimite pe Carnat în locul lui Costache, marcator în poarta FCSB-ului, ca al doilea jucător eligibil pentru regula Under 21.


Dinamo şi CFR Cluj se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, pe Look Sport+, în etapa a 14-a din Liga 1. Înaintea confruntării din 'Ştefan cel Mare', CFR Cluj are o serie impresionantă în deplasare - n-a mai pierdut din 8 decembrie 2019. De cealaltă parte, Dinamo are trei victorii consecutive în campionat şi încearcă să se apropie de zona play-off-ului.

CFR Cluj vine după o victorie de moral cu FCSB, scor 2-0, dar Edi Iordănescu are mari probleme de lot. Antrenorul campioanei României nu poate miza pe Mario Rondon, Gabriel Debeljuh, Denis Ciobotariu, Iasmin Latovlevici, Mike Cestor şi Ben Youssef.

CFR Cluj are cinci victorii şi un egal în deplasare în acest sezon. 'Alb-vişiniii' au cea mai bună apărare din Liga 1, cu doar 6 goluri primite în 13 meciuri.

Jucătorii lui Dinamo au uitat de problemele financiare şi vor să termine anul în forţă. Dinamo este singura echipă care are trei victorii în ultimele trei meciuri.

În ultimii 11 ani, ‘câinii roşii’ au reuşit în campionat doar o victorie pe teren propriu în faţa ardelenilor, pe 5 aprilie 2017, Dinamo - CFR Cluj 2-0. În tot acest interval, s-au mai disputat alte 10 jocuri cu gruparea roş-albă în postura de gazdă, două dintre ele încheindu-se la egalitate şi opt cu victorii ale clujenilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19736020/2/clasament-dinamo.jpg

Echipele probabile

Dinamo: Mejias - D. Sorescu, Bejan, Puljic, R. Grigore - P. Anton, Răuţă - Camara, V. Borcea, Fabbrini - Nemec

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Hoban, Djokovic - C. Deac, Ad. Păun, Joca  – Costache.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele