Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO | Este nevoie şi de tehnologie de linia porţii în Superliga! Fază extrem de complicată la Petrolul - Hermannstadt

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21017367/1/controversa.png

Partida Petrolul - FC Hermannstadt, din etapa 25 de Superliga, va avea loc luni, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Prahovenii au avut o primă repriză excelentă şi au intrat la cabine cu avantaj de 2-0.

A doua reuşită a celor de la Petrolul a fost extrem de controversată. În prelungiri, Budescu a trimis o centrare din corner, iar Irobiso a reluat. A fost foarte greu de depistat dacă mingea a trecut cu întreaga circumferinţă de linia porţii.

Superliga nu dispune de sistemul de tehnologie al liniei porţii şi astfel genul acesta de faze sunt la latitudinea centralului, care poate primi ajutor din camera VAR.

Petrolul traversează o perioadă foarte slabă şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive, motiv pentru care Nae Constantin a părăsit clubul, imediat după umilinţa din runda trecută, 5-0 cu FC Botoşani. Florin Pârvu este noul antrenor al ”lupilor galbeni” şi va încerca să ridice moralul echipei, care în ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme se situează pe locul 8, la doar trei puncte de ultimul loc ce duce în play-off.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt vine după ce a reuşit să aducă primul punct din 2023, în urma egalului cu FC Argeş de etapa trecută, scor 1-1. Sibienii au fost mult timp surpriza acestui sezon, dar din cauza datoriilor, nou-promovata a pierdut nouă puncte şi se află pe poziţia 12 în Superliga. Marius Măldărăşanu rămâne optimist şi speră ca echipa lui să rămână în prima ligă după acest sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele