Ultima oră
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste
"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale "U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern

VIDEO EXCLUSIV ǀ Culisele plecării lui Dan Nistor de la Universitatea Craiova, dezvăluite chiar de jucător: ”Am făcut destul de multe pentru clubul acela!”

U Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 26 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21360878/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-superliga-superbet-3-12-2022.jpg

Mutarea lui Dan Nistor de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj, în calitate de jucător liber de contract, s-a dovedit o mişcare excelentă pentru ”şepcile roşii”.

Mijlocaşul central a povestit cum s-a petrecut plecarea sa din Bănie. Patronul echipei, Mihai Rotaru, i-a transmis că îşi doreşte să se bazeze pe Ştefan Baiaram, moment în care a decis să încerce o nouă etapă în cariera sa, deoarece nu a vrut să se agaţe de contract în detrimentul formei sportive.

Mihai Rotaru l-a îndepărtat pe Dan Nistor

Dan Nistor consideră că a făcut şi putea să mai facă multe lucruri bune pentru fostul său club, însă a acceptat hotărârea conducerii cu o vizibilă dezamăgire şi în prezent.

”A venit în ultima zi patronul echipei şi mi-a zis că se bazează pe Baiaram, exact asta mi-a zis. Că e mai tânăr, că e mai de perspectivă. I-am că e ok, sănătate! Nu sunt genul acela de persoană care să se atârne de un contract, să mă antrenez singur.

Am zis ok, nicio problemă, s-a ivit această situaţie şi nu am stat prea mult pe gânduri şi am plecat direct. Pentru că eu am făcut destul de multe pentru clubul acela şi puteam să mai fac, dar aşa au vrut domnii de acolo să se întâmple.”, a declarat Dan Nistor pentru Prima Sport.

Dan Nistor are parte de cel mai bun sezon al carierei la vârsta de 35 de ani. Mijlocaşul central al Universităţii Cluj este golgheterul Superligii cu 7 goluri marcate şi 3 pase de gol oferite, la egalitate la ambele capitole cu Aurelian Chiţu, atacantul formaţiei FC ”U” Craiova.

În februarie anul acesta, Dan Nistor a ajuns liber de contract la ”U” Cluj, după despărţirea de Universitatea Craiova, pentru care a marcat 15 goluri şi a oferit 18 pase de gol în 123 de apariţii. El a cucerit alături de olteni Cupa şi Supercupa României.

Pandurii Târgu Jiu, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, CS Mioveni şi Thonon Evian Grand Geneve sunt restul echipelor din cariera lui Dan Nistor.

Redăm integral video interviul acordat în exclusivitate de Dan Nistor pentru Prima Sport:

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele