Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ioan Andone îl distruge pe George Puşcaş: ”Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională!”. Ce a spus ”Fălcosul” despre Ianis Hagi

Echipa nationala Publicat pe 9 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21310265/1/romania-insulele-feroe-preliminarii-euro-2020-26-03-2019.jpg

Ioan Andone a comentat în exclusivitate pentru Prima Sport deciziile selecţionerului Edward Iordănescu de a-i convoca pentru meciurile României cu Israel şi Kosovo pe George Puşcaş şi Ianis Hagi.

”Fălcosul” a spus că nu l-ar fi convocat niciodată pe Puşcaş la naţională, arătându-se nemulţumit de atitudinea atacantului la antrenamentele conduse de Edward Iordănescu.

Andone, fără menajamente faţă de Puşcaş

Fostul mare antrenor şi jucător dinamovist a fost însă de acord cu aducerea la prima reprezentativă a lui Ianis Hagi, chiar dacă decarul celor de la Deportivo Alaves a evoluat tot puţin în ultimul an. Spre deosebire de Puşcaş, Andone îi apreciază atitudinea lui Ianis.

”(n.r.- dacă este de acord cu convocarea lui George Puşcaş) Nu! Iordănescu i-a întins o mână, dar e clar că a doua oară nu îi mai întinde. El trebuia să ”moară” la antrenament, ca să le arate celor din Italia, ca să demonstreze. O să se lovească el cu capul de pereţi, o să îl împrumute în decembrie. Niciodată nu l-aş fi chemat la naţională.

Eu cred că Ianis poate să joace 15 minute, nu mult, dar nu contează! Ianis are o atitudine corectă, chiar dacă nu a jucat mult, aşa a fost crescut acasă.”, a declarat Ioan Andone pentru Prima Sport 1.

Naţionala de fotbal a României întâlneşte, sâmbătă, pe Arena Naţională, reprezentativa Israelului, într-un meci contând pentru grupa I de calificare la EURO 2024.

  • Partida România-Israel, contând pentru preliminariile EURO 2024, va fi transmisă în exclusivitate de Prima TV de la 21:45, pe 9 septembrie.  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri