Ultima oră
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium
George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni
Inuman! Bolnav şi accidentat, Andrey Rublev s-a impus la Madrid Inuman! Bolnav şi accidentat, Andrey Rublev s-a impus la Madrid

VIDEO EXCLUSIV | Jovan Markovic, un atacant de la care se aşteaptă mai mult. Ioan Ovidiu Sabău: ”Are calităţi, dar trebuie să muncească, să stea mai mult în sală”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 mar 2022
mail-share icon Email

Jovan Markovic este, la 20 de ani, unul dintre cei mai interesanţi tineri din Casa Liga 1. Cu toate acestea, el nu reuşeşte să îşi atingă potenţialul maxim, lucru remarcat şi de Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu. Cei doi specialişti Look Sport au declarat în emisiunea Fotbal Show că e nevoie de foarte multă muncă pentru atacantul Universităţii Craiova, chiar dacă dispune de foarte mult talent.

Sabău şi Grozavu consideră că antrenamentele la intensitate maximă şi pregătirea suplimentară îl pot ajuta pe Jovan Markovic să ajungă la un nivel foarte bun, dar şi să scape de câteva kilograme în plus.

Trebuie să avem mai multă răbdare, trebuie să-l lăsăm să demonstreze. Cu greutatea nu ştiu cum e, poate mai are nevoie de antrenamente, poate să slăbească. Poate mai are nevoie să se maturizeze, dar în ultimele două-trei meciuri a avut evoluţii bune.

E tânăr, fizic se luptă cu jucătorii, dar îi lipseşte tonusul, constanţa în ritm şi aici ţine de pregătire, câte kilograme în plus are. Are calităţi foarte bune, dar trebuie să muncească foarte mult, să stea mai mult în sală”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, iar Leo Grozavu l-a completat:

E un jucător talentat, dar îi lipseşte mentalitatea. E de mult timp în lotul Craiovei, de pe la 15-16 ani, are ani în spate, din care ar trebui să ştie de ce are nevoie, dar trebuie să se maturizeze. Se bazează doar pe talent, rămâne la nivelul acela şi nu face saltul la nivelul unui fotbalist foarte bun.

A fi jucător de top nu constă doar în a face câteva driblinguri. Să te antrenezi mai mult, nu e suficient antrenamentul cu echipa. Nu e de mirare că jucătorii mari lucrează acasă”.

Jovan Markovic este un fotbalist care s-a format la centrul de copii şi juniori al Universităţii Craiova, remarcat fiind în primă fază la Clubul Şcolar Sportiv Corabia (Olt).

La 1.83 m ajunsese, în urmă cu aproximativ jumătate de an, să aibă 97 de kilograme. A mai slăbit în ultimul timp. În acest sezon, în 32 de meciuri, a marcat de nouă ori şi a oferit două pase decisive.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri