Ultima oră
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025
Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită

VIDEO EXCLUSIV ǀ Laszlo Dioszegi, în pericol în deplasarea de la Aktobe! Trucul murdar la care au apelat kazahii

Sepsi OSK Publicat pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21287374/1/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-supercupa-romaniei-8-07-2023-1.jpg

Laszlo Dioszegi, patronul câştigătoarei Cupei şi Supercupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe, are încredere că echipa sa are şanse să o elimine pe Aktobe în turul III preliminar din Conference League.

Dioszegi se bazează pe unitatea grupului şi voinţa elevilor lui Liviu Ciobotariu, chiar dacă în Kazahstan vor fi prezenţi aproximativ 12.000 de suporteri.

Trucul cu care vrea Aktobe să se califice

Finanţatorul covăsnenilor a reclamat că şefii lui Aktobe au decis special să lase gazonul mult prea mare, pentru a încurca formaţia din România.

El a mai precizat că nu regretă că l-a adus pe Liviu Ciobotariu în locul lui Cristiano Bergodi şi că va trăi meciul periculos, extrem de aproape de fanii lui Aktobe.

”Da, asta e, avem emoţii! Dar asta e, mergem cu încredere! Au vândut biletele într-o oră şi jumătate. Vor fi 12.000 de suporteri, va fi o atmosferă fantastică. Noi trebuie să ne uităm la fotbalul nostru, nu la suporterii lor.

Gazonul este...nu am văzut un asemenea stadion în România, poate că este o strategie (n.r.- iarba să fie mult prea mare). Îmi dau speranţe unitatea grupului şi voinţa. Nu am vorbit de nicio primă, vorbim după meci, întâi să ne calificăm!

Anul ăsta dacă am reuşi să trecem încă un tur ar fi sezanţional. Nu regret că l-am adus pe Ciobi la Sepsi, eu nu cred, despre Bergodi să îl întrebaţi pe el!

Temperatura este bună. Singura problemă este că ne aflăm fix în mijlocul fanilor lui Aktobe. Eu sar de bucurie dacă ne calificăm!”, a declarat Laszlo Dioszegi, în cadrul emisiunii Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Joi, începând cu ora 18:00, Sepsi se luptă pentru calificare în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. În tur, Sepsi şi Aktobe au remizat, scor 1-1, la Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele