Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO EXCLUSIV ǀ Viorel Moldovan îi distruge pe ”tricolori”: ”Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul când văd o asemenea echipă naţională!”

Echipa nationala Publicat pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21310514/2/screenshot-290.png

Viorel Moldovan, specialist al televiziunilor Prima Sport şi Prima TV, a răbufnit în cadrul unui discurs-manifest după jocul incredibil de slab al ”tricolorilor” din remiza de pe teren propriu (1-1) cu Israel.

Fostul mare atacant al României a subliniat că prima reprezentativă nu are nicio filosofie de joc, iar tot ce se întâmplă este pur şi simplu la voia întâmplării, ceea ce demonstrează din nou că naţionala noastră este incapabilă să joace fotbal.

Moldovan a mărturisit că nu îşi doreşte ca România să se califice la Campionatul European, deoarece totul ar fi doar o minciună şi o suferinţă continuă. El a concluzionat că ne merităm soarta.

Redăm integral discursul-manifest al lui Viorel Moldovan

”Ce spuneam înainte de acest meci, atunci când nu eşti capabil să câştigi jocul, trebuie să faci tot ce e posibil să nu îl pierzi. Noi am fost la limită să pierdem acest meci pe teren propriu. Până la urmă, luăm un punct care ne dă un mic avantaj în faţa Israelului, dar, per total, dacă vorbim legat de filosofia de joc, care practic este inexistentă din punctul meu de vedere, totul este hazard.

Încă o dată, dacă mai trebuia să se confirme acest lucru, suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu ştiu din ce cauză, dar să fii dominat acasă şi să vezi această diferenţă de tactică, de tehnică, în favoarea Israelului, comparativ cu tine, când în joci în faţa a 50.000 de spectatori, nu-mi dau seama...oricum, suntem foarte, foarte modeşti!

Încă o dată, când văd atâta neputinţă din partea echipei naţionale, îmi vine să înnebunesc. Mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul, când văd o asemenea echipă naţională. Israelul, practic, te calcă în picioare la tine acasă. O echipă extraordinară! Acel tânăr care ne-a marcat acel gol şi a mai creat câteva acţiuni extraordinare, Gloukh, de la Salzburg. Practic, ne-a omorât, ne-a distrus în a doua repriză. Şi nu numai! Fundaşul lateral dreapta, care a împins mai mereu jocul. Îmi vine să vorbesc la superlativ de naţionala Israelului, care a fost superclasă.

O să revenim la acelaşi discurs, <<suntem în grafic, starea de spirit este foarte bună, unitatea grupului este extraordinară, totul funcţionează foarte bine.>> Dar fotbalul? Ce ne facem cu fotbalul? Unde e jocul colectiv? Unde a acea posesie? Număram cu Radu (n.r.- Răducioiu), maximum 4 pase, numai minge lungă, pentru că nu aveam soluţii. Dinamica la mijlocul terenului...unde sunt mijlocaşii care să vină, să primească mingea, să facă legătura dintre apărare şi atac? Să ceară mingea! Unde e personalitatea?

Propagandă multă în săptămâna aceasta premergătoare, mult bla bla bla ca de fiecare dată. Păcat de acest public. Lumea încă mai crede şi din cauza acelei propagande mincinoase, din punctul meu de vedere, noi ne minţim în continuare, lumea vine şi încă mai crede în această echipă naţională. Eu nu aş vrea să ne calificăm la Campionatul European, nu merităm, e o minciună! Ne păcălim, nu merităm. De ce să mergem la Campionatul European? Ca să stăm să suferim în continuare, ne merităm soarta.”, a fost discursul lui Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima TV

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri