Ultima oră
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi
Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

VIDEO | FC Botoşani - Chindia Târgovişte 0-2. Raţă şi Berisha aduc a doua victorie a sezonului pentru oaspeţi. Meci plin de evenimente la Botoşani

Superliga Publicat pe 4 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19502233/6/it2-2564.jpg

Chindia Târgovişte s-a impus pe terenul celor de la Botoşani, scor 2-0, într-o partidă contând pentru Etapa 6 a sezonului din Liga 1.



Raţă şi Berisha au înscris cele două goluri ale partidei, ambele în repriza secundă.

A fost un meci cu multe evenimente la Botoşani, închieat de ambele formaţii cu câte un eliminat.

Chindia nu a reuşit să înscrie în superioritate numerică, deşi a avut un om în plus timp de peste jumătate de oră. A făcut-o însă pe final de partidă, când se juca 10 la 10.

Vadim Raţă a deschis scorul în minutul 74, după o acţiune superbă. Moldoveanul a recuperat un balon în propria jumătate de teren şi a avansat până în marginea careului, de unde a şutat plasat pentru 1-0.

Golul doi a picat în momentele de final, dintr-un penalty acordat la un fault al lui Jonathan Rodriguez la Neguţ. Berisha a transformat şi a asigurat câştigarea celor trei puncte de către oaspeţi.

Chindia obţine astfel a doua victorie din acest sezon şi ajunge la 8 puncte, ocupând locul 9. De cealaltă parte, Botoşani e pe locul 7, tot cu opt puncte, dar cu un golaveraj superior.

  • Foto: Ionut Tabultoc / Sport Picture

Botoşani - Chindia 0-2 (V. Raţă 74, Berisha 88 - pen)

  • Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 88 GOOOL Chindia! Penalty obţinut de Neguţ după un fault al lui Jonathan Rodriguez. Berisha trage în stânga portarului şi înscrie, chiar dacă Hankic ghiceşte colţul.

Min. 74 GOOOL Chindia! Raţă recuperează mingea în propria jumătate de teren şi ia acţiunea pe cont propriu, finalizând cu un şut superb!

Min. 59 Iacob este eliminat şi el, de la oaspeţi, după ce l-a accidentat grav pe Patache. Fundaşul Botoşaniului nu mai poate continua meciul şi e înlocuit după ce a primit îngrijiri medicale pe gazon.

Min. 26: Eliminare la Botoşani! Chindriş a fost eliminat după un fault la Neguţ.

 

ECHIPELE DE START

FC Botoşani: Hankic - Patache, Chindriş, Şeroni, Haruţ - Jonathan Rodriguez, Ongenda - Ofosu, Ashkovski, Keyta - M. Roman
Rezerve: Pap, Plămadă, Ţigănaşu, Hristovski, Croitoru, Florescu, Cîmpanu, Fili, Fazos
Antrenor: Marius Croitoru

Chindia: Aioani - Căpuşă, Piţian, Iacob, C. Dinu - Neguţ, Dulca, Raţă, Yameogo - D. Popa, D. Florea
Rezerve: Moldovan, Martac, Atanase, Ioniţă, Dumitraşcu, Şerban, Berisha, Cherchez, Fomba
Antrenor: Emil Săndoi


Fără victorie în ultimele trei runde, gazdele sunt pe locul 7 în clasament şi în cazul unui succes vor urca pe o poziţie care la finalul sezonului regulat ar asigura prezenţa în play-off.

De cealaltă parte, Chindia are o singură victorie în acest sezon, obţinută în faţa lui Dinamo, cu 1-0, în etapa a doua. Echipa lui Săndoi e pe locul 13 în clasament, cu 5 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele