Ultima oră
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

VIDEO | FC Botoşani - Universitatea Craiova, 1-1, la Look Sport+. Andrei Ivan a salvat un punct pentru olteni. Finalul meciului a fost incendiar

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20130161/21/fb-fc-botosani-1.jpg

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a II-a a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Fili ’12 pentru gazde şi Ivan ’80 pentru oaspeţi.

FC Botoşani: E. Pap – Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Florescu, Rodriguez, Papa – Askovski (Al Mawas ’75), D. Croitoru (Roman ’19, Meleke ‘90), Fili (Keyta ’75). Antrenor: Marius Croitoru

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (Fedele ’69), Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu (Vlădoiu ’64), Mamut, Mitran (Camara ‘4, Ivan ‘65). Antrenor: Marinos Ouzounidis

Cartonaşe galbene: Papa ’21, Chindriş ’33, Roman ’54, Rodriguez ’64, Şeroni ’72, Keyta ‘85 / Cîmpanu ’27, Vătăjelu ’36, Constantin ‘85

Cartonaşe roşii: Florescu ‘90+3 / Bălaşa ‘90+3

Arbitri: Radu Petrescu- Mircea Grigoriu, George Neacşu - Bogdan Dumitrache

Observator: Cristian Nica.

Botoşani - Craiova 1-1 (Fili 12 / Ivan 80), echipele de start:

  • Botoşani: Pap - Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Florescu - Ashkovski, Croitoru, Fili
  • Rezerve: Hankic, Holzmann, Meleke, Patache, Al Mawas, Tîrcoveanu, Tarsa, Roman, Keyta
  •  
  • Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa, Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor - Mitran, Cicâldău, Cîmpanu - Mamut
  • Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Acka, Bic, Căpăţînă, Camara Mesa, Fedele, Tudorie, Ivan

Min. 90 + 5: Craiova cere penalty pentru un fault al lui Ţigănaşu la Vlădoiu. Radu Petrescu acordă corner pentru olteni şi la scurt timp fluieră finalul meciului. Botoşani - Craiova se termină 1-1. 

Min. 90 + 3: Final tensionat de meci! Bălaşa şi Florescu văd cartonaşul roşu direct. 

Min. 80: GOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan îl execută pe Pap, la colţul lung, într-o situaţie de tipul 1 contra 1. Botoşani - Craiova este 1-1.

 

Min. 65: Ocazie mare pentru Botoşani! Papa putea să închidă meciul pentru moldoveni, dar Pigliacelli a reuşit o intervenţie excelentă şi îi ţine pe olteni ”în viaţă”.

Min. 60: Ocazie mare pentru U Craiova! Acelaşi Marius Constantin reia cu capul un pic pe lângă poarta lui Pap.

Min. 57: Dublă ocazie uriaşă de egalare pentru U Craiova! Mamut trimite în transversală din câtiva metri, mingea ajunge la Marius Constantin, care reia din prima peste poartă.

  

Min. 48: Ocazie pentru Craiova! Dan Nistor are şansa egalării chiar la începutul celei de-a doua reprize.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză Botoşani conduce Craiova cu 1-0. 

Min. 43: Posibil penalty pentru U Craiova!

Min. 37: Vătăjelu primeşte cartonaşul galben pentru un fault dur, de ”cartonaş portocaliu”. 

Min. 32: Ocazie pentru U Craiova! Mamut prinde un voleu cu exteriorul de la distanţă, iar mingea nu se duce departe de poartă. Pap pare să fi anticipat că mingea se va duce pe lângă ţintă.

Min. 28: Cîmpanu vede cartonaşul galben pentru o simulare.

Min. 23: Ocazie pentru Botoşani! Mihai Roman execută periculos o lovitură liberă din stânga atacului Botoşaniului. Balonul traversează careul lui Pigliacelli şi se duce un pic pe lângă poartă. 

Min. 21: Papa de la Botoşani vede cartonaşul galben pentru simulare.

Min. 19: Ocazie pentru U Craiova! Mihai Bălaşa reia cu capul din centrarea lui Alex Cicâldău venită din corner. Mingea trece totuşi pe lângă poarta lui Pap. 

Min. 14: Craiova cere penalty la un duel între Andrei Chindriş şi Ivan Mamut. 

Min. 12: GOL Botoşani! Fili profită de ezitarea lui Bancu şi îl execută pe Pigliacelli la colţul scurt. Botoşani - Craiova este 1-0.

  

Min. 4: Schimbare la Craiova! Iese Mitran, eligibil pentru regula U21, în locul lui intră Camara.

Min. 1: A început meciul!


Universitatea Craiova nu poate miza pe fundaşul Paul Papp în meciul cu FC Botoşani, programat astăzi, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

Papp (31 de ani) a acuzat probleme medicale după meciul cu Sepsi, în care a fost integralist. Fundaşul n-a putut participa la antrenamentele Craiovei.

Paul Papp a jucat în 11 meciuri consecutive pentru Craiova, iar singura partidă în care nu a fost integralist a fost cea cu FCSB, din etapa 29 din sezonul regulat, scor 0-0.

Conform datelor InStat, Paul Papp este cel mai în formă fundaş central al Craiovei, peste Marius Constantin, Mihai Bălaşa şi Stephan Acka.

Antrenorul grec Marinos Ouzounidis poate miza la Botoşani pe Andrei Ivan şi Reagy Ofosu, reveniţi după accidentări. Cel mai probabil, aceştia vor fi pe banca de rezerve.

Echipele probabile:

Botoşani: E. Pap - Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Ongenda - Ashkovski, D. Croitoru, Keyta.

Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor - Cîmpanu, Cicâldău, Camara - Mamut

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20130161/2/clasament-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri