Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | FCSB, o provocare pentru Edi Iordănescu. "Simt o responsabilitate enormă. Am venit în special pentru acest grup de jucători, cu mult potenţial"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 18 aug 2021
mail-share icon Email

Edi Iordănescu (43 de ani) a fost anunţat oficial drept noul antrenor de la FCSB. Iordănescu era liber de contract după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj. Edi Iordănescu a declarat că are o responsabilitate importantă să facă performanţă alături de ‘roş-albaştri’ şi să contribuie la progresul jucătorilor de mare valoare din lot.

Edi Iordănescu preia FCSB după şapte meciuri oficiale în care ‘roş-albaştrii’ au fost pregătiţi de către Dinu Todoran. Noul antrenor a condus deja prima şedinţă de pregătire la Baza Sportivă de la Berceni şi, pe lângă vechiul staff de la FCSB, i se vor alătura Alexandru Radu şi Michele Iannucci.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că nu se va mai implica în deciziile de ordin tactic şi a precizat că există o clauză în acest sens în contractul semnat cu Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu va debuta la FCSB luni, 23 august, pe Arena Naţională, în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, transmis în direct pe Look Sport+, de la ora 21:30.

După cinci runde, FCSB ocupă locul 4 în Liga 1, cu 8 puncte, la 7 puncte de liderul CFR Cluj.

"Înainte de toate, este o bucurie, un sentiment de satisfacţie. Este o onoare şi o provocare, dar cred că responsabilitatea este cuvântul-cheie. Simt o responsabilitate enormă, vin după o performanţă extrem de frumoasă. Sunt recunoscător echipei unde am muncit (n.a. – CFR Cluj), dar am venit aici cu cea mai mare convingere că noi toţi, uniţi, organizaţi, împreună cu suporterii, cu conducerea, cu patronul, să reuşim să producem performanţă. Am venit să antrenez în mod special pentru echipă, pentru jucători, pentru acest grup de jucători, despre care consider că sunt extrem de talentaţi, cu foarte mult potenţial şi multe lucruri să demonstreze. E o provocare ca ei, de la statutul acesta, de jucători extrem de talentaţi, să devină jucători extrem de valoroşi. Şi pentru asta trebuie rezultate, performanţe, trofee, trebuie o ieşire în Europa şi trebuie echipa naţională. Primul pas e să strângem rânduri şi să reclădim momentul, care nu e unul foarte bun.

Ştiam în linii mari echipa, chiar dacă n-am fost fizic la baza de pregătire. Eram informat, ştiu condiţiile foarte bune, în general, din jurul echipei. Sunt lucruri necesare, normale. E important să am aceste mijloace folositoare în activitatea zilnică, să muncim la capacitate maximă. Este totul la standarde ridicate, aşa cum mă aşteptam să găsesc.

Cred că sunt construit pentru astfel de momente. Dacă vă uitaţi pe istoricul meu de antrenor, de obicei în astfel de momente dificile am mers, inclusiv la ultima echipă. În plină competiţie şi într-o situaţie nu foarte fericită. Dacă nu era situaţia asta, probabil că nu mai era nevoie de mine. Am fost apelat, abordat într-o manieră care m-a onorat şi m-a impresionat. Pentru asta îi sunt recunoscător patronului. Îi mulţumesc pentru toate condiţiile pe care eu le-am solicitat şi domnia sa le-a acceptat", a spus Edi Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele